חמישי :)

tal872

New member
חמישי :)

מה נשמע?

asaf105

New member
חרא יום

קמתי קודם כל, עייף מת!!!!!!! אחרי הגדנ"ע היה בא לי רק שיגיע פסח!!! אוהו אבל עד שיגיע פסח, למה פסח חייב להיות כל כך רחוק למה??
אני פשוט כל כך עייף ורוצה לישון אז היה ספורט שעת אפס- היה לנו ריצת 1000 מטר, עשיתי 5:35 דקות
אחרי זה היה שעת חלון, סתם עשיתי שיעורים, הדבר היחידי שאפשר לעשות בחלון אחרי זה היה חינוך, סתם דיברנו על קבלת החלטות, ועל אלכוהול אחרי זה שעתיים היסטוריה, האמת שלא ממש למדנו הרבה, כי המורה המשיכה את שיעור חינוך בהיסטוריה(המחנכת שלי מלמדת אותי חינוך והיסטוריה) אחרי זה היה לשון, קיבלתי 89.5 ציון ממש גרוע
אבל זה נחשב אצלה ביומן 91.5 כי במבחן הקודם הנקודות השלימו רק ל-98 ולא ל-100 לכן במבחן הזה כולם קיבלו בונוס 2 נקודות

asaf105

New member
במבחן כזה קל זה גרוע

גם מלא מלא מלא ילדים מהכיתה שלי קיבלו במבחן הזה בסביבות 95 וזה פשוט בושה שאיך אני לא קיבלתי את זה? איך??? אוףף זה משגע אותי שאני מקבל ציונים כאלה מעצבנים!!!!!!!!!!!!!!!

noam270

New member
אהה... עכשיו אני מבינה את ההרגשה../images/Emo4.gif

אבל יהיה טוב!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיום נחמד

כמעט נפטרתי מעייפות כי הייתה לי הצגה ברביעי בלילה, חזרנו יחסית מוקדם (23:30) אבל אז עוד למדתי לתנ"ך בשיטה מטומטמת כי יש לי מורה מטומטמת שלא מלמדת ושולחת אותנו לקרוא סיכומים חופרים ואז שולחת לנו בנק שאלות שמתוכן השאלות שיהיו במבחן Oo ואמור להיות פטור משעתיים ראשונות אחרי הצגה אבל זה בדיוק השעות של המבחן אז לא נתנו לי
הלכתי לישון ב-12 וחצי, לא הפסקתי לפהק כל היום. אבל המבחן הלך בסדר יחסית, חפרתי וחירטטתי. ואז שעתיים מתמטיקה קיבלתי הארכה ליום ראשון לעבודת חנוכהD: והבנתי סדרות לפי כלל נסיגה! ואז היסטוריה היה דיון על אוגנדה והיה דווקא נחמד ומשעשע כזה. ואז חלון, בהתחלה לקחתי ספר חדש לתיאטרון מהמחסן ספרים ואז הלכתי לנמנם בדשא (מה שהיה מצליח אם הם היו סותמים את הפה
) ועוד שעה היסטוריה, גם נחמד ביותר
ושעה אחרונה תיאטרון המורה שלי איחר באיזה רבע שעה בגלל תאונה (כאילו.. בכביש כזה) ואז עשינו דיון על ההבדל בין המלט לאדיפוס והשתתפתי אפילוD: ואימון קראטה היה דפוק עם מלא מיניאטורות, אבל נו, שיהיה
והיום אחותי האחת חוזרת מהצבא והשנייה מטיול שנתי

Tom Sawyer10

New member
אצלי:

עכשיו רק סיימתי חזרות למופע שהקבוצה שלי מרימה מחר בערב בפנימייה
אבל נראה לי הכל נופל
אין תפאורה
אין תלבושות
שחקנים לא רציניים
לפחות אני יהיה טוב
והיום הייתי בפרוייקט "עתיד" ולא הייתי בביצפר...

למעלה