חמישי שכחתי לפתוח אתמול יהיה נחמד אם מישהו יתנדב למשימה הזו כי אני ממש לא הבן אדם לעשות אותה
S snier1991 New member 30/10/08 #1 חמישי שכחתי לפתוח אתמול יהיה נחמד אם מישהו יתנדב למשימה הזו כי אני ממש לא הבן אדם לעשות אותה
S snier1991 New member 30/10/08 #3 איך להיראות טוב בעירום בהתחשב בנשים שם, הדרך היחידה זה השקעה ענקית של פוטושופ
S snier1991 New member 30/10/08 #4 אקסטרים מייקאובר הם חיו מפלצת באה והרגה את הדודה שלפני מותה הדביקה בסרטן את האמא שרצחה את האבא שבגד בה והוריקן הגיע, עכשיו נבנה להם בית חדש וכל הביות שלהם ייפתרו, הסוף
אקסטרים מייקאובר הם חיו מפלצת באה והרגה את הדודה שלפני מותה הדביקה בסרטן את האמא שרצחה את האבא שבגד בה והוריקן הגיע, עכשיו נבנה להם בית חדש וכל הביות שלהם ייפתרו, הסוף
S snier1991 New member 30/10/08 #5 שושלת טיודור נשארו עוד שני פרקים לעונה הכינו את הממחטות(ותביאו את כולם אליי)
S snier1991 New member 30/10/08 #6 הבטן הרכה פרשתי מהסדרה, האוסטרלים האלה מדברים מעצן ועושים חרא של סדרות
S snier1991 New member 30/10/08 #7 ג'ורדן נשארו לה עוד משהו כמו 8-9 פרקים ואז רק מגרש ביתי(הבן הכי מעניין שם ככל הנראה זה כוכב רוק שיכול להופיע בפרק אחד, באסה) תהיה לי בשידור יומי אני צריך להתחיל להשלים סדרות אינטרנטית אני בשפל טלוויזיוני חסר תקדים(משהו כמו שלוש תוכניות ביום כולל ג'ורדן).
ג'ורדן נשארו לה עוד משהו כמו 8-9 פרקים ואז רק מגרש ביתי(הבן הכי מעניין שם ככל הנראה זה כוכב רוק שיכול להופיע בפרק אחד, באסה) תהיה לי בשידור יומי אני צריך להתחיל להשלים סדרות אינטרנטית אני בשפל טלוויזיוני חסר תקדים(משהו כמו שלוש תוכניות ביום כולל ג'ורדן).
S snier1991 New member 30/10/08 #8 הטופ מודל הבאה כמעט שכחתי אותה. בנות בלי בגדים את צריכים עוד תירוצים?