חמישי!

LOLI152

New member
חמישי!

הסופש כבר נושף לנו בעורף! סתם התחשק לי לתלהב בזה שאני עוד לא בבצפר, כי אני מתחילה מאוחר. :)( אה, ושאני לא לומדת שישי) אז כמו השיר שמתנגן ברקע מערוץ 24. אושר הוא הפשע המושלם אז בוא נהיה פושעים:) אתם יודעים מה לעשות.

אני. ../images/Emo179.gif

שעות 1-2: מחשבים (מודלים חישובים). היה כל כך כל כך משעמם! הלכתי להירדם (ובאמת להירדם, העיינים שלי כבר נעצמו והחזקתי את עצמי ער בכוח) מלא פעמים. שעות 3-4: פיזיקה... נחמד. הכרחנו אותה לדבר על הניסוי הזה.
שעה 5: ספורט. כוס אמו ואחותו של המורה ה@%!~@#% הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!
שילך ילמד בפנימיה צבאית ויעזוב את הבי"ס. שיבין שיש אנשים של-א אוהבים לשחק ול-א יודעים איך. זבל. הוא רשם לי כאילו לא הגעתי. -_- שעה 6: תעבורה, שכונה כרגיל.

Insanity Is Me

New member
איזה יום מפגר ../images/Emo6.gif

התחלתי ב10, והיינו בחצי שעה היסטוריה. למה חצי שעה? באמצע השיעור אנחנו שומעים מלא אנשים רצים בחוץ [קומת קרקע], ורואים את הילדים מכיתה ז' קופצים מהחלונות. אז אמרנו למורה "יש שם ילדים מכיתה ז' שקופצים מהחלון
!!!" והמורה:"שיקפצו, אנחנו פה."
בכל אופן, אנשים באים אלינו לחלון ואומרים לנו לצאת, והמורה אמרה שאם מישהו יוצא היא תשעה אותו. פתאום היועצת נכנסת ואומרת בהיסטריה לכולם לצאת מהר מהכיתה ואחריה נכנס ענן עשן ענקי לכיתה! רצנו כמו מטורפים החוצה כשאנחנו לא רואים כלום בגלל העשן וזה, למרות שהיינו קצת שמחים כי חשבנו ששורפים את הבצפר
היינו בחוץ עד 12, ואז שעתיים אנגלית והביתה. מסתבר שאיזה מישהו החליט לרסס את המטף כיבוי אש ברחבי השכבה שלנו, בתור איזשהו "מעשה קונדס"... שיהיה, הזמינו משטרה ואת ההורים שלו. בקיצור, יום מיותר וחבל שבאתי לבצפר, הייתי נשארת בבית. ~חפירה~

נמש164

New member
עזבי, אצלנו שנה שעברה באמת ש-ר-פ-ו את הבצפר..

שרפו לנו את המלתחות של הבנות באולם ספורט.. והבצפר שלנו צמוד למשטרה אז כמובן הייתה את כל סצנת השריפה, כבאיות אמבולנסים (
) משטרה וזה.. ובסוף זה היה ילד מהשכבה שלנו שפשוט העיפו אותו ואם אני לא טועה הוא במעצר בית לכמה שנים טובות+איזה 80,000 שקל לשיפוץ....

Insanity Is Me

New member
../images/Emo12.gif

אבל זה חלק לא חיוני כ"כ, אם זה היה חלק מהבצפר זה היה יותר מגניב [מה, רק אני מתפללת לשריפתו בטרם עת של הבצפר?]

LOLI152

New member
כן. ואני הייתי בבית באותו יום!

גם כן טיימינג לחלות!!! אגב, סתם לידע כללי, הוא למד בגלילי, ועכשיו לומד באורט אכוון, ואני לא בטוחה שהוא עדיין במעצר בית.

נמש164

New member
../images/Emo31.gifהוא היה איתנו בשכבה והוא במעצר בית לשלוש

שנים...

LOLI152

New member
לא הבנת.

הוא היה איתנו בשכבה. ואז אחרי שהעיפו אותו הוא עבר ללמוד בגלילי ועכשיו הוא לומד באכוון. ואני כמעט בטוחה שלפחות משלוש שנים.

נמש164

New member
../images/Emo82.gifא'-אוהל, ב'-בית, ג'-מה שמפריד בינהם...

סתם בדיחה
לא כתבתי אתמול, אבל אחרי יומיים של כאבי בטן הלכתי סוף סוף לרופא, ואז לבצפר כי אמרתי שיאלה בקטנה כולה 4 שעות ושאני אשרוד גם עם כאבי בטן. אז אומנם שרדתי (ואפילו לא רדף ואכל אותי חור שחור!
) למרות הכאבי בטן בבצפר אבל זה רק עשה נזק והיום שוב לא הלכתי לבצפר
כואבת לי הבטן בטרוף, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי (גם כי אני תקועה בבית כבר 4 ימים וגם כי אממ, כואב?
) אז נפלא לי, הינה עוד שיעורים שצריך להשלים...
ותודה על כל האיחולים בשרשור הקודם

Insanity Is Me

New member
../images/Emo201.gif

ושום כדור לא עוזר לכאבים? אדוויל או אפילו אדקס? [אני גם סובלת המון מכאבי בטן, ואדקס תמיד עוזר.]

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב!1

בקטנה, אין י-ו-ת-ר מדי להשלים!! ועכשיו יומיים בית בלי רגשות אשם:) תהני 3>

LOLI152

New member
אז אני:)

שעה שלישית- חינוך. המחנכת נכנסה עם בריסטולים גדולים וטושים, ומיד ידעתי- הולכת להיות פעילות של כיתה ג'!:) היא חילקה אותנו לקבוצות ואמרה לנו לקשט את זה איךך שאנחנו רוצים. אז אני הצעתי פיס אנד לאב ועוד כל מיני דברים היפיים כאלה. ומישהי אחרת ציירה. יצא לנו, תכלס, הכי מושקע. XD שעה רביעית- לשון. אל תשאלו אותי מה היא לימדה. היא משעממת מוות! קישטתי למישהי את היומן. חמישית שישית-מתמטיקה. המורה שלי כזה אדיוט!! אלוהים ישמור. הוא לימד פרבולות(!!!) לימד. לא חזר. לימד! טיפשים כאלה. הרגשתי איך בולע את המוח שלי חור שחור. ציירתי דברים, קישטתי את היומן. ארוחת צהריים אצל סבתא ואז הביתה. ומחר אין בצפר! אז לישון:)

הגיע הסופש:]

כיף! שעה 1: אנגלית. פעם 1 שהרגשתי בשיעור הזה חכמה
אשכרה עניתי תשובה נכונהXDD שעה 2: ^ אבל הייתי עצבנית. הייתי מאוד לא נחמדה לאנשים
שעה 3: ביולוגיה.. לא משהו מיוחד שעה 4: חינוך. סתם כזה שעה 5: ערבית.. עובר מהר שעה 6: ^ שעה 7: ^

כבר הגיע יום חמישי?../images/Emo181.gif

אני חייבת לציין שהימים חולפים ממש מהר... שעת 0: ספרות, לא באתי. שעה 1+2: מבחן במת'. 5 שאלות בלי בחירה והיה לי משהו כמו שעה כי ההסעה איחרה, נפלא. (הצלחתי הכל חוץ מגיאומטריה אחד, 25 נק'
). שעה 3+4: ביולוגיה. שעה 5+6: חלון! שעה ראשונה ישבתי עם החבר והיה נחמד. שעה שנייה הוא הלך לשיעור ואני נשארתי בדשא ונירדמתי
שעה 7+8: היסטוריה, היה מצחיק

LOLI152

New member
לא ידעתי שגם חלונות זה בזוגות!

אצלנו יש חלון אחד כל פעם, לא שנייםXD

למעלה