חמישי....

HeNoOsH

New member
וואיי אני עייפה..

לא יודעת מה נסגר איתי אבל מתחילת החופש [חוץ מאתמול] אני קמה כל יום ב8:35 בדיוק! וואי זה מעצבןןן...אני עייפה כמו לא יודעת מה ואני לא מצליחה אחר כך להירדם שוב =\ אמממ מה עשיתי היום.. התעצבנתי כל היום...חח זה בכלליות. כל דבר עצבן אותי. אבא שלי ואחותי עשו סדר וניקו וכשהם עושים סדר וניקיון יש כ"כ הרבה רעש ולחץ בבית. שונאת את זה ! אההה יש תמונות מאתמול באתר של תאקט ורואים אותי אבל ממש קשה לזהות ולראות :] התכוונתי ללכת עוד מעט לישון אבל חברה שלי עכשיו התקשרה אלי ואמרה שהיא רוצה לעשות איתי ועם עוד חברה סיבוב בעיר אז אני אצא איתן קצת ואחזור מהר כדי ללכת לישון. :]

פיטריוט

New member
חחחח

אני כבר מהבוקר על הרגליים ואני עדיין לא סיימתי למיין דפים שלי ,נשארו לי 2 ערימות גדולות ומה סה אין לי כוח בשבילם...לא ידעתי שיש בדיקה ביום ראשון =/ אני מבינה שביום ראשון יעירו אותי ב-9 . חח קורה לי שאני לא מצליחה להירדם כשאני ממש עייפה ובאמצע יש טלפון שמפריע לי בשינה ואחר כך אני לא מצליחה להירדם . לא נורא ,תהני =)

HeNoOsH

New member
חח תודה :]

וזה הדבר הכי מעצבן שיש כשאת מרגישה ממש עייפה ומשהו מעיר אותך ואת לא מצליחה להירדם. אם זה בגלל שיחת טלפון אני דווקא לא מתעצבנת או משהו ובד"כ אני מצליחה להרדם, אבל אם סתם ככה אני מתעוררת זה מעצבן =\ חח תעזבי את הדפים האלה..עד יום ראשון יש זמן. לילה טוב =]

למעלה