חמישי שמח :) קבלו שיר ...
N nadavnaaman New member 5/2/15 #9 אני לא חובש אבל יש לי חבר רופא לפני כשנה עשיתי קורס עזרה ראשונה אם זה עוזר...
E etai677 New member 5/2/15 #16 הגעתי.. הכל בסדר! תני לבחור 3 עלי גת. זה יסדיר לו את הנשימה. הדופק שלו יצנח ל40. והצביקה שלו יעמוד שעות נוספות
הגעתי.. הכל בסדר! תני לבחור 3 עלי גת. זה יסדיר לו את הנשימה. הדופק שלו יצנח ל40. והצביקה שלו יעמוד שעות נוספות
N nadavnaaman New member 5/2/15 #7 כל אחת שקוראים לה רוני, מיד מדביקים לה ״אל תלכי״. רק בגלל זה לא הייתי קורא לילדה שלי רוני.
N nadavnaaman New member 5/2/15 #11 את לא מבינהההההה אני יושב לי עכשיו באיזה מקום עם הקפה שלי, השיר הזה בדיוק מתנגן ...
נ נסיכת הכוכב New member 5/2/15 #12 יום חמישי הגיע וכבר מריחים את השבת מתקרבת מהר אז יום חמישי היום של המבלים את הלילה אז אל תעבדו קשה היום שתוכלו לבלות בכייף
יום חמישי הגיע וכבר מריחים את השבת מתקרבת מהר אז יום חמישי היום של המבלים את הלילה אז אל תעבדו קשה היום שתוכלו לבלות בכייף
ד דניאל35אי New member 5/2/15 #15 מה כבר חמישי? מחכה לי יום ארוךךךךךך ועוד אחד כזה מחר   בוקר אור יום נפלא לכולם מי מכין קפה לפני העבודה ?  
מה כבר חמישי? מחכה לי יום ארוךךךךךך ועוד אחד כזה מחר   בוקר אור יום נפלא לכולם מי מכין קפה לפני העבודה ?