חמישי צוהל

חמישי צוהל

נה נני נננה נה לא להאמין אבל השבוע מסתיים יששששששששש נה נני ננננה נה זה משמח אותי כל כך
היה לי יום ארוך בעבודה ומתיש בייחוד שכל תנועה או נשימה שלא במקום עושה קווצ' בגב ומוציאה ממני קולות נהי בלתי ברורים לסביבה.
אבל היום הסתיים יששש וזהו זה אני מקווה שאתם מתחילים להתכונן לשני האירועים החגיגיים שבפתח: חתונת אחיו של אדמק'ה שתתקיים ביום ראשון מקווה שכולם רכשו בגדים קנו מתנות והכינו איחולים
והדלקת נר ראשון של חנוכה ביום ראשון הקרוב, שמחייב הכנה מרובה, לביבות או לאטקעס בלשון פולנייה
סביבונים, סופגניות (עם ריבה אדומה או טחינה
) ומטבעות שוקולד. חברים יקרים יש לכם את כל סוף השבוע להתכונן במידה ומשהו עדיין צריך להעשות, ובינתיים כדי להכנס לאווירה הנכונה, בבקשה לפתוח רמוקלים על הכייייי חזק ומי שיכול מוזמן לפזז
רק טוב!!!

נ.ב.../images/Emo3.gif

בשל העובדה שיש לי הערב מצב רוח טוב כי קבלתי הודעות שציפיתי להן זמן מה ולפעמים שיחת טלפון אחת יכולה לשנות את המרקם אני שולחת לכם דוגמיות לכבוד החנוכה לא להתנפל יש בשביל כווווולם רק טוב!!!

צילושקההההה ברור שיש

שלושה טעמים אממממ איזה את מעדיפה. יש ריבת תות, ריבת חלב, שוקולד, חלווה, קוקוס, ושמנת, רק תגידי ומייד המשלוחה מגיעה עד אליך
רק טוב!!!

עלווה

New member
קול ששון וקול שמחה

מזל טוב אדם לנישואי אחיך שאור החנוכה יאיר את דרכם של הזוג הצעיר ויהיה ביתם מלא אושר שלווה והמון אהבה ובטח זוהרת אלבש את בגדיי המהודרים והיפים לכבוד החתונה ונרו הראשון של חנוכה אני אביא עוגת חתן וכלה....יאמי יאמי

ברק 188

New member
אכן שני אירועים חשובים בשבוע הבא

החתן ידליק את הנר הראשון בערב לכלתו....ויהיה (י)נ(מ)ס של שמונה ימים תמימים. ובכלל טרם שמענו עם אדם קנה כבר עניבה ואם כן איזה צבע...ומה ילבש ? ומי תהיה בת זוגתו (בת המזל) ו שכתבת גחלולה " חתונת אחיו של אדמק'ה " לרגע חשבתי אדמק'ה = אדמו"ר אך לא,,,לא... ווכן אגמור בשיר מזמור הוא שיר לרקוד לפני הכלה
ובמשך השנים אנו ממשכים לרקוד סביב הקלה שהופכת לכבדה יותר ויתר עם הלידות...אבל יש להודות ששווה בשביל זה לעלות...

למעלה