חמישי כאן

חמישי כאן../images/Emo9.gif

האמת לא ממש שמחה שהוא כאן כי הימים חולפים עוברים להם במהירות והחופש עובר ביעף גרררר יום חמישי יוקדש מבחנתי לחבריי ההולכים על ארבע
כדאי לעיתים כדאי ללמוד מהם איך מתנהגים או צריך להתנהג
בשל החום הבאתי משהו קטן שקשור למים שיהיה בוקר חביב פורה ועליז
רק טוב!!!

../images/Emo46.gifעצבים../images/Emo46.gif

כן יש דברים שמעצבנים אותי
למען האמת יש שפע של דברים שמעצבנים אותי למשל: כשדוחפים אותי בסופר, כשחותכים אותי בכביש טפייי כשלא מתייחסים למשהו שעניתי או כתבתי למישהו
ועוד כמה אבל יותר מהכל מעצבן אותי כשמתעללים בחיות. אני גם לא סובלת אנשים טיפשים צ'טערת זו חולשה ישנה מודה ומתוודה. אז כועסת על הטמבל הזה שתפס קופיפה קטנה והתעלל בה גרררר אני מאאאאאד כועסת
מעניין איך הוא היה מרגיש אם היו מוצאים לו את כל השיניים ומכניסים אותו לקופסת נעליים טפייי אני עולה על הערסל שלי להרגע. רק טוב!!!

צילוש43

New member
../images/Emo46.gifלמה לעצבן אותי גם זוהרת?

כך לצהרי היום..
שלחי מיד את הטמבל
ואני בעצמי יעקור לו אחת או שניים.. טפייייייי לעקור שניים לחית מחמד?
מיד לעקור מניקולאי את כל המחבתות, הסירים ושאר הירקות ששלחת במשלוח מיוחד
ולשלוח לכתובתו של הטמבל בחבטה הגונה אחת
אהבתי את הסירטון הראשון שהבאת לבוקר אור..
צהרה טובה ורק טוב

לא 'תכוונתי צילושקההה../images/Emo3.gif

אבל זה כל כך עצבן אותי טפייי. יש כמה דברים שהם עבורי קווים אדומים לא אמנה את כולם כי אין מקום נה נני ננה נה
אבל התעללות בחיות טפיייי זה אחד מהקווים האלה! ההצעה שלך דרך אגב מתקבלת יש לי מלאי מספיק גדול של מחבתות מה שמגיע לניקולההה מגיעו לו חחח את השאר אשלח לאן שצריך
והסרטון הראשון מדהים גם בעייני
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
מנסיוני הדל זוהרת למדתי../images/Emo163.gif

שככל שמרגיזים אותך יותר כך מוציאה פנינים תחת ידך . אני מבין שזו רק רשימה חלקית אהההה ? ואני מזדהה ממש עם כל ה"סעיפים" ובעיקר עם ההרגזה הנ,ל : כשלא מתייחסים למשהו שעניתי או כתבתי למישהו הרגזה נעימה ושלווה לך

ניקו 45

New member
מקסיםםם מקסיםםםם זוהרת ../images/Emo60.gif

יופי של סרטון הבאת . לפני יומיים הוקרנה תוכנית בערוץ הראשון אודות : להקות דולפינים בים התיכון מול חופי הארץ וכן אודות לוויתנים כאן וכמובן כלב הים הנזירי שלנו . תוגנית ממש מאלפת .

../images/Emo9.gif

אין תוכניות טבע הן הכי הכי הכיייי שוות!
ואני למרות שבעל כנף אני מעריכה גם את שוכני המים הרי יש לי את עופר הדולפין שלי שבאמת לא בא לבקר הרבה זמן
רק טוב!!!

למעלה