../images/Emo2.gifוואוווווווווווו-פרק ענק !!!
אני פשוט בשוקקק אבל לגמריי !!
ברוק כזאת כלבההה
אחרי כל השטויות שהיא עשתה לפייטון ושיחקה אותה חברה טובה היא כזאת מניאקית!!! ובאמת היה לי מוזר שפתאום בלי שום קשרררר ברוק ונייתן משחקים בדשא...הם ממש כיוונו אותנו לעובדה שמשו הולך לקרות...אבל את זה לא ראיתי חח...אני בשוק....וחבל מאוד שפייטון תסלח לה...(זה פשוט ברור כי זו סדרה אבל בחים האמיתיים...בעעע מחוקה!)
אוךךך.....היילי עוד מפגרת...שיהרגו אותה או משו היא כזאת מעצבנת מי היא בכלל שתרביץ לרייצל ובאמת יש לה מזל שהיא בהריון אנלא סובלת אותההה שיוציאו אותה מהסדרה לראות אותה לעוד עונה שלמה בעעע
ריייצל פשוט מלכה !!!
איך שהיא החליפה את המבחן בשביל ברוק (שלא הגיע לה בכלל!) ובכלל היא ממש ממש ממש חמודה רק חבל שעכשיו בטח יעיפו אותה מהבצפר ואז גם מהסדרה...והיא כזו מעולההה ! אני מקווה שהיא תשאר לעוד עונה ותתחבר עם כולם חח ותעבוד כדוגמנית וככה היא לא צריכה השכלה חח הלוואי! כי באמת בהתחלה שנאתי אותה אבל היא מוסיפה המון!!
לוקאס ופייטון חמודים נוראאא
פייטון גם חמודה שהיא ישר חתמה לברוק...אבל כמובן חח היא מתה שהיא תחזור להיות חברה שלה אבל אנלא מבינה למה
שלי ממש יצאה שרמוטה...אלק "נוער נקי" שכבה די מהר ועוד אח"כ הלכה חח אלק זו פרידה....מסכן מאות פעם ראשונה על הפנים....באמת חבל עליו
דן באמת מעצבן אותי...כאילו הוא נטש את קרן וכל השטויות והחרא שהוא עשה וקרן פשוט ככה יוצאת איתו והכל שוכחת לו הכל...הם אשכרה חיים בסרט כאילו תעשו את זה טיפהההה קרוב למציאות !! וחוץ מזה קרן הייתה בהריון לפני היילי והבטן שלה עוד לא נראית והיילי כבר יש לה בטן כאילו היא בחודש 3...כאילו תעשו את זה טיפה בהגיון !! טוב בקיצור הפרק הכי הכי הכי טוב בעונה עד כה !! פשוט מעולההההה !!!!!!!