חמישי בליגת העל

רז 1978

New member
חמישי בליגת העל

אמש נערכו 3 משחקים בליגת העל במסגרת המחזור ה 6, היום ייערכו 2 משחקים במסגרת אותו מחזור ומחר ייערכו עוד שני משחקים במסגרת אותו מחזור שיקבלו התייחסות בשירשור הזה

רז 1978

New member
בית"ר ירושלים - מכבי נתניה

יום: חמישי
שעה: 20:00
אצטדיון: טדי

שתי הקבוצות יגיעו למשחק הזה במצב רוח הכי טוב שיכול להיות

בית"ר ירושלים השיגה ניצחון יוקרתי וחשוב על הפועל ת"א בבלומפילד שמביא אותה לצמרת הגבוהה ולמקום הרביעי והיא אחת משלושת הקבוצות היחידות שטרם נוצחו העונה

מכבי נתניה ניצחה בשבת האחרונה בדקה ה 96 את בני סכנין ועלתה אל מעל הקו האדום עד למקום ה 11

בית"ר ירושלים היא לאל ספק הפתעה נעימה עד כה והיא רוצה להמשיך בקוו העלייה בו היא נמצאת מתחילת העונה. נתניה רוצה בסך הכל לצאת בשלום מהמשחק הזה ולו לפחות עם נקודה

המפגשים הקודמים בין שתי הקבוצות היו בעונת 2012/13 שכן אשתקד מכבי נתניה שיחקה בליגה הלאומית

במחזור ה 12 לפני שנתיים גברה בית"ר ירושלים בנתניה על מכבי נתניה 2-3

במחזור ה 25 סיימו שתי הקבוצות בתיקו 1-1

במחזור ה 32 והלפני האחרון ניצחה מכבי נתניה בטדי את בית"ר ירושלים 1-3

ההימור שלי: 0-2 לבית"ר ירושלים

ifa1111

New member
נתניה

אין שום הצדקה להימור שלי מעבר לתחושת בטן. בית"ר טרם הפסידה העונה, משחקת בבית ומנגד נתניה פתחה את העונה בצורה לא טובה.
ועדיין מרגיש לי שבית"ר תגיע זחוחה מהניצחון בבלומפילד ואילו את נתניה דווקא תשחרר התחושה שהפעם אף אחד לא מצפה ממנה לכלום.
ואם כבר פרוע אז אלך גם על משחק טוב בהרבה של הרוש מזה של קליימן.

רז 1978

New member
הפועל פתח תקווה - הפועל תל אביב

יום: חמישי
שעה:20:50
אצטדיון: המושבה

שתי הקבוצות באות למשחק הזה במצבי רוח שונים

הפועל פתח תקווה שפתחה את העונה עם 3 הפסדים רצופים מתחילת העונה ניצחה בשני משחקיה האחרונים ולפתע היא במקום ה 9 שהיא מקדימה אפילו את מכבי חיפה

הפועל תל אביב השיגה נקודה אחת בלבד בשני משחקיה האחרונים כאשר במחזור האחרון היא מפסידה להפועל תל אביב בבית

הפסד נוסף של האדומים יורידו אותם אל החלק התחתון של הטבלה כשמנגד ניצחון נוסף של הפועל פתח תקווה עשוי להביא את הקבוצה אל מקום שווה פליאוף עליון בסיום העונה

המפגשים האחרונים בליגה בין שתי הקבוצות היו בעונת 2011/12 שכן בשתי העונות האחרונות שיחקה הפועל פתח תקווה בליגה הלאומית והתוצאות שהין בין שתי הקבוצות בעונת 2011/12 ובשני המפגשים ניצחה הפועל ת"א 0-5 (בבלומפילד) ו 2-3 (במושבה)

הימור שלי: 1-1

למעלה