חמישייי

tamaguchi girl

New member
עוד יום שגרתי בתקופה האחרונה..

משמרת בוקר בעבודה
ומיד אחריה קורס מת'
ובפעם המאה שאני אומרת את זה בשבועיים האחרונים- חד"כ בערב-לילה אם יהיה לי כוח להזיז את עצמי לשם
ואני באמתבאמתבאמת אבל באמת חייבת לסדר את שעות השינה שלי, נדפק לי המוח מזה כבר אחרי כ"כ הרבה שנים (
) חסרות שינת לילה מסודרת. זה כזה עצוב שאני רואה שיש לי 4 שעות שינה ואני חושבת לעצמי "וואי, יש לי מלא שעות לישון!!11
". שמישהו יגרום לי לישון מסודר -.-" עפתי, יום טוב שיהיה ~

../images/Emo69.gifמשרד החינוך האלה...

זה כבר נהיה ממש מעצבן
באלי להתחיל את החופש הגדול סוףסוף, בלי לסחוב על הגב תיק שנקרא "מועד ב' במתמטיקה". יותר מזה שיש לי בעיה לגשת למבחן, יש לי בעיה ללמוד אליו. ואם אני ניגשת אני חייבת לחרוש כי אני כבר לא זוכרת כלום
. היום יום חמישי, זאת אומרת שעוד כמה ימים כבר הבגרות ועדיין אין לי מושג אם אני ניגשת הודות למשרד החינוך החמודים
. מתי כבר יש ציונים???

הם פשוט צריכים לוותר על הציונים

ולעשות את המועדי ב' הרבה יותר קרובים לבגרות. אני מעדיפה לעשות מועד ב' בלי לדעת את הציון, העיקר שאני לא אצטרך לסבול חלק כזה גדול מהחופש ב"למה אני לא לומדת?! תתחילי ללמוד! אוף, אין לי כוח ללמוד...
". במילא בשנה שעברה לא היו ציונים וזה הסתדר יופי לכולם.

Drenthe

New member
../images/Emo45.gif.

למרות שאז הייתי בדילמה אם לעשות מועד ב' או לא, אבל בסוף עשיתי כי אין מה להפסיד בכל מקרה.

אתם לא מכירים אותי שאני לומדת../images/Emo6.gif

אני נכנסת ללחצים מטורפים והופכת להיות משוגעת לגמרי
מספיק שלא הצלחתי תרגיל אחד כדי לרוץ לחדר בבכי ולצרוח שאני שונאת את העולם. ככה, שיש לי הרבה מה להפסיד בלעשות בגרות נוספת, וזה נקרא זמן, עצבים, בריאות וגם כסף.. כי אם לא הצלחתי שני תרגילים אני תוך שנייה מתיישבת אצל מורה פרטית לחמש שעות (בשיא הרצינות!) עכשיו כתוב בפורום של משרד החינוך שציונים יגיעו ביום שני, שזה מאוד עוזר
זה כ"כ לא בסדר ההתנהלות שלהם שם, ברדק מוחלט, וחוסר נחמדות מוחלטת כשמתקשרים אליהם
אם הם בכלל בחרו לענות לשם שינוי, ומריחה של זמן.. כי זה הרי ברור כבר שהציונים אצלהם ומשהו שם תקוע בלפרסם אותם. אותי זה ממש מעצבן, ואח"כ מתפלאים למה רק 44% מבוגרי בתי ספר בישראל מחזיקים בתעודת בגרות.

The Prospect

New member
זה ממש לא התסדר יופי למשרד החינוך, שהפסיד

מיליונים בגלל שילדים עם ציונים של 98 ניגשו למועד ב' בגלל חוסר ביטחון בציון שלהם.

בעקרון

ועם חיוך ממזרי, לא באמת אכפת לי ממשרד החינוך שדופק אותנו שוב ושוב ושוב. ברור שעדיף שיהיו הציונים, אבל זה מחרפן אותי לגמרי שאני צריכה ללמוד עכשיו המון חומר כי אני לא זוכרת פשוט כלום וזה מתסכל. הם במילא מפרסמים את הציונים יום לפני הבגרות, אז רק הם מרוויחים מכל העסק (וגם אז יש מלא אנשים שלא הספיקו לראות את הציונים ועושים בכל זאת שוב), ויש כאלה שלומדים קשה ומגלים שאין צורך לעשות מועד ב'. נניח, אם המצב של מועד א' שלי לא היה כזה נורא, הייתי בכל זאת לומדת ומתכוננת למועד ב' כמו שצריך על כל צרה שלא תבוא, ואז אם הייתי מגלה יום לפני שיש לי למשל 90 (הלוואי!), הייתי עושה מועד ב' בכל זאת למרות שאני לא ממש צריכה, פשוט כי כבר למדתי במילא, יש לאן להשתפר ולוקחים לי בסוף את הציון הגבוה.

rl1992

New member
../images/Emo45.gif

השיטה הכי טובה! ככה גם החומר עוד טרי אצלנו בראש ולא צריך לשבת וללמוד הכל עוד הפעם

LOLI152

New member
ואו.. איזו שינה...... אבל הרגל הוא הרגל..

מוזר לקום בלי לעשות מסע אל השירותים.. מוזר לקום בלי לצעוק "7 דקות למסדר, אין לכם זמן לפיפי, רק להתלבש ולבוא!" בתור חנת"רית מצטיינת (חח!!!!!
) לא לצעוק "4 דקות למסדר!!" "3 דקות ו40 שניות למסדר!!" "2 דקות ו8 שניות למסדר!" .... "אתם באיחור של 21 שניות למסדר!!" "אתם מאחרים בדקה שלמה למסדר!!!" "אתם באיחור של 3 דקות למסדר!!" וכ'ו וכ'ו.. (כן, הוכתרתי כמעצבנת של השבט .חחחחחחח
) מוזר לא לקום ולקבל חיבוקי בוקר טוב ולאחל בוקר טוב בחיוך לבבי (בן אדם של בוקר, נו) ולא להכריח אף אחד לשטוף ידיים (לא במיכל מים, בשוקת!!!!) לפני האוכל.. ולא למלא מים וקרח שכולם יוכלו לשתות (אסור להתייבש! הרופאה במרפאה אסרה עליי להביא עוד אנשים!) אוף. מתגעגעת. אבל אין הרבה זמן להתגעגע לשכב"ג , בנתיים, ב10 פריקת מכולה בשבט, נקיונות אחרונים, שיחת סיכום קיץ, וארוחת צהריים שכב"גית.. שמישהו יעשה שהשמיניסטים לא ילכו...

למעלה