חמישיייי

חמישיייי../images/Emo9.gif

לא האמנתי שהוא יגיע אבל
הוא בא בכבודו ובעצמו הנה הגענו לקראת הקצה של הסוף של השבוע וזה משמח מאאאאד לפחות אותי
שיהיה יום של עשייה ברוכה. בוקר טוב לכווווולם רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
תשמעו את הקטע בו נתקלתי אמש ביו טיוב

אני כבר נרגשת..... מחר הבת שלי מגיעה לסופ'ש
. הנה הקטע : שם הנגן כריס ברבר. שם הקטע הפרח הקטן או petite flure בצרפתיתת זהו לא הביצוע המקורי, אבל זהו הקטע היותר מוכר. המקור שיך לסידני באשה נגן סקסופון מסשנות החמישים.... http://www.youtube.com/watch?v=DLDEi-r7FDU&feature=related

ניקו 45

New member
זה בעיה, זו בעיה די קשה שרל'ה../images/Emo4.gif

את מביאה נעימה כה נעימה ובביצוע משגע ואני תקוע בלופ עדיין עם פאולו קונטי . אולי ובאם תביאי עוד משהו כזה "טעים" אצליח להפסיק ולקטוע את הלופ ולהשתחרר ממנו סופית . אההההה מה את להגיד ?

../images/Emo13.gifניקו,, מה הבעיה?

את אל היופי פאולו תביא לשרל'ה ולי תבוא ב'טנגו החלומי, מה אתה להגיד?

שרל'הההה שגעוןןןןןןן../images/Emo99.gifתודה שהבאת,,

זה הביצוע שהכי אני מכירה ואוהבת, חזרתי מטיול השחר של,י ישבתי לנוח קצת ,שמעתי, והגעגועים הביאו אותי להתרגשות לשמע המנגינה שהיא אחת הנהדרות לטעמי,

ש ר ה לה

New member
תשובה לכם ניקו ושושי../images/Emo140.gif קצר אך מעלף

הנה עוד פרח. הפעם פרח התשוקה של האחים פרטרניטי... או קאבר לפור אליז של בטהובן....

ניקו 45

New member
אחחחח יא ראב'(אייקון של מתעלף)../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

"פרחתי מתשוקהההה" היא יפהההה להדהים

שוש, ניקו ושרהל'ה... אהבתי מאד את הביצועים,

סיום מושלם ליום הנפלא הזה. והוא הולך טוב מאד עם הדייר סטריט ולאונרד כהן ששמעתי היום. טוב, אולי כמעט סיום... הולכת לקרוא אתכם עוד ועוד קצת היום. ולהנות עוד הרבה.

ניקו 45

New member
אכן ואכן הגענו אל הפתיח של סופ"ש../images/Emo140.gif

ויש האומרים שיהיה אף עם מזג נעים , קריר ו....מעט גשום . אז ... בהחלט אפשר לקבלו באהבה . ולך הכנתי מעט חומר השכלתי לקראת סופה"ש ע"מ שלא ישעמם לך ותצאי ממנו מושכלת ונשכרת . הסיפור אודות סאקו וונצטי העסיק אותי ואומה שלמה במחצית הראשונה של המאה הקודמת . ומתוך הסיפור/הסרט הבאתי שני קטעים : נעימה - Freedom From Hope והשני בגירסה המלאה Here's To You Nicolas and bart (ואין לטעות חלילה שניקולאס זה אני ) ניקולה סאקו (Nicola Sacco;‏ 22 באפריל 1881 – 23 באוגוסט 1927) וברתולומאו ונצטי (Bartolomeo Vanzetti;‏ 11 ביוני 1888 – 23 באוגוסט 1927), שני אנרכיסטים איטלקיים אשר היגרו לארצות הברית, נאסרו ונידונו למוות בכיסא חשמלי במסצ'וסטס, ארצות הברית. משפטם של השניים היה נתון במחלוקת ומבקרים רבים, ביניהם אפטון סינקלייר, טענו כי התביעה והשופט במשפטם הושפעו מהלכי רוח אנטי-איטלקיים, אנטי-אנרכיסטיים ואנטי-מהגרים וכך נגזר דינם.

ש ר ה לה

New member
השמות האלה סאקו וונצטי מצטלצלים לי מוכרים. הש

השיר הזה של ג'ואן באאז וואדאי וודאי שמוכר לי... הייתי מודה לך מאוד לו יכולת קצת לפרט, מהו בדיוק הסיפור? וכבונוס כמובן שתקבל ממני עוד קטע מוסיקלי. א'פרופו ג'ואן באאז = מצאתי לך את השיר הפוליטי הנהדר שלה "הלילה בו נכבשו מדינות הדרום" או כפי שהשיר נקרא בשפת המקור The Night They Drove Old Dixie Down

חזרתיייי

מהעבודה גררר. לא להאמין אבל חמישי הסתיים ישששששש עייפה לחלוטין אבל כייף לשמוע אחרי יום מתיש את כל השירים והמוסיקה שמתנגנת לה ברקע. ליל מנוחה רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אז ככה שרל'ה : את צעירה מדי לזכור../images/Emo68.gifאת...

שארע בראשית נמאה הקודמת . אך , זכורני בבהירות את הסיפור אשר הסעיר את ארה"ב של אמריקה . ארה"ב של אמריקה ידעה "שריטות" לא מעטות ואף הייתי מגדיר אותה : אומה של עם מהגרים פרנואידי ובלתי שפוי בעליל . (מאוחר יותר תקופ' המקרתניזם ...) להלן הסיפור המורחב מתוך ויקיפדיה : באשר לג'ון באאז אז היא בהחלט אחת הגדולות שידעתי והבחירה שלך כיכבה אצלי בראש מצעדי הפיזמונים של ניקו במשך שתי עשורים עוד בתקופת התקליטים העשויים בקליט טהור . וכן ... הייתי רק עולל צעיר ביום שבו נפלו מדינות הדרום . זוכר היטב את צהלות השמחה בביתנו הדל העשוי קורות עץ ואת האיסור המוחלט שאסרו עלינו לצהול שם בדרום החם והגזעני . וכן את ארשת הפחד , הכאב , היסורים של תושבי הדרום ובעיקר אטלנטה . שנים מאוחר יותר בבגרותי חזרתי אל הדרום שעדיין ריק משחורים , סינים ושאר צבעים (למעט בערים הגדולות של ג'ורג'יה ואלבמה ) זוכר שנסענו כ-250 ק"מ ע"מ לאכול (משלחת בין לאומית שהייתי בה ישראלי יחידי בין שאר העמים ) במסעדה סינית לכבוד הסינים אשר במשלחתנו הגדולה . באחד הימים נסעתי עם חוואי גדול מידות ורב בשרים אל חוותו ובטעות הזכרתי ... שחור . מיד התחלפו גווני פניו . ואני טוען בנימה אישית : שמי שלא חווה אישה שחורה לא חווה אשה מימיו .

איזה אושר, כל העושר המוזיקלי הרחב

שכל אחד מביא מעמקי נשמתו. לא את כל הסיפורים אני מכירה... אבל לומדת אותם דרככם, דרך הסיפורים ודרך המוזיקה. תענוג אמיתי. נהנית מכל רגע. תמשיכו להביא את הקטעים המיוחדים האלה.

שרהל'ה, ג'ון באז תמיד הדהימה אותי בקול הנהדר

והמיוחד הזה שלה. יש לה מקום ענק אצלי. לה ולג'ניס איאן כמובן עם קול הקטיפה המלאכי הנוגע כל כך. Janis Ian

למעלה