חמישייה

חמישייה

מי לדעתכם מרכיבים את חמישיית כל הזמנים של הפועל? קצת יומרני אולי אבל יכול להיות נחמד להשתעשע ותוך כדי כך לגלגל על הלשון את השמות שהעבירו צמרמורת בגבם של אוהדי הפועל ב-60 שנות קיומה. יהושע ווייסמן, יהודה נהרי, יוסקה נהרי, נעמן קיברט, איתן כנעני, דויד קמינסקי, משה גור, איציק נוימן, ישראל ברלינסקי, אלכס שפירא, ציון לוי, עמיקם ברקוביץ, אלן פרידמן, אלן פישר, לי טרס, מייק לין, יואל פישר, גרי פישר, יואל שטיינברג, אייל שרף, יורם חרוש, עדי בן-ארי, עוזי צוובנר, אריאל פורת, זיו איילון, קינדל פינדר, גל קנז, דן סמית, יוברט רוברטס, ריקי בראון, בילי מילר, דורון שפע, ארז חזן, מנחם אטלס, מייק קארטר, גארי גראהם, מייק קרטר, אמיר מוטפצ'יץ', גרג קורנליוס, פרנקלין ג'יילס, נוריס קולמן, טוני מאסופ, עדי גורדון, דני גוט, האווי לאסופ, בילי תומפסון, "פפי" תורג'מן, פיני לוי, רועי אייל, יריב יצקן, רדנקו דובראש, ג'ונתן דלזל, ארז כץ, עמית תמיר, אייץ' וולדמן, אמיר כץ, רדיסאב צ'ורצ'יץ', למונט ג'ונס, דימיטריוס אלכסנדר, מאיר טפירו, טוני דורסי, דריק המילטון, קני וויליאמס, ג'יימס בלקוול, ברק פלג, קונסטנטין פופה, שחר גורדון, משה מזרחי, איציק אוחנון, וויל סולומון, קלי מקארת'י, טונג'י אווג'ובי, דורון שפר, עידו קוז'יקרומתן נאור, רביב לימונד, גיא קנטור ובטח יש עוד רבים שפיספסתי. אז קדימה, מי מרכיבים את חמישיית כל הזמנים? כל הטיעונים כשרים, כל ההרכבית רצויים (אם כי רצוי שיהיה בהם היגיון מסויים) שלי? אמיר מוטפצ'יץ', עדי גורדון, עדי בן- ארי, עידו קוז'יקרו, בילי תומפסון שנה טובה

שכחתי כמה שמות

מרדכי תנורי, ריקי פולדינג תוסיפו עוד שמות אם שכחתי... מקווה שאפחד לא נעלב ועוד בערב ראש השנה...

z dead

New member
אתה שוכח דבר אחד..

רוב האוהדים כאן נעים בגילאים של בין 14-23. אני אישית לא מכיר את רוב השמות שהצגת.. החמישיה שלי: קני וויליאמס,עדי גורדון,קוז'יקרו,בילי תומפסון,H וולדמן :) קני בתור 3,קוזי 4,תומפסון 5,וולדמן 1,גורדון 2.

זה משמח מאוד

לחשוב שאוהדי הפועל זה רק איזו חבורה של זקנים שזוכרים את דויד קמינסקי מקפיץ על המרצפות בשטראוס? למען האמת גם אני לא כלכך מכיר את כל השמות, אני הפכתי לאוהד הפועל בראשית שנות השמונים (כך שאת קינדל פינדר ועדי בן ארי אני זוכר גם זוכר).

AGENT SHESH

New member
ובכן..

ואני מדבר רק על אלה שאני מכיר, אז יסלחו לי אלה ששיחקו בקבוצה לפני 60 שנה..
צ'ורה, אווג'ובי, דרק המילטון, עדי גורדון, סולומון. (צ'ורה סנטר, אווג'ובי פורוורד, דרק סמול פורוורד, עדי סקנד גארד, וסולומון רכז)

z dead

New member
באיזה באמת :)

הוא שיחק כ2.. שפר,וארז כץ שיחקו כ-1 סלומון רכז כמו ששלף זכאי ושארפ ישראלי,ויואב לא מניוק :)

z dead

New member
אתה סתם מניוק אתה

ואני צודק ואני מלך ולא מניוק וזהו! עדי באמת רכז :) מי אתה חושב שהיה רכז? פפי המרוקאי? :) סתם! אין לי שום דבר נגד מרוקאים! :)

הבחירה שלי

חמישיה ראשונה: עדי גורדון(1), סולומון(2), נוריס קולמן(3), קני ווליאמס(4), בילי תומפסון(5) חמישיה שניה: גרלד בראון(1), אמיר מואפציץ(2), דרק המילטון(3), אווגובי(4),צורה(5) לצערנו , לאורך השנים, לא היו לנו הרבה רכזים מצויינים.

ההרכבים שלי:

חמישיה ראשונה: עדי-מאירו-קולמן-קני-בילי. שניה: H-סולי-קלי-טאנג'י-יובי. על סף גירוד ההרכבים: קוז'י, שפע, מוקי, בן ארי, דלזל, חזן, צ'ורה... (אמרתי כבר שהמשימה קשה מדי?)

למעלה