חמישה עמודים..

yellow cheese

New member
חמישה עמודים.. ../images/Emo6.gif

מזלטוב לנו
כל כבוד לכם אנשים
בואו נתחיל לדבר על מפגש..

חיננית

New member
עזבי אותך

זה רק יעציב אותך לראות כמה נכים חיוורים ובודדים אנשים באינטרנט, יחסית לאיך שהם מציגים את עצמם.

yellow cheese

New member
חחח דפנה... ../images/Emo6.gif

אף אחד למעשה לא הראה תמונה/תיאר את עצמו..
את לא בעד מפגש פורום

yellow cheese

New member
חחח שתיהן עם משקפיים ../images/Emo98.gif

נוני הקטנטנה-באר7עית גנובה זו הימנית.. וזהו, השניה היא ה-דרומית
סלאמאת´..

הדרומית

New member
חומד

שאני לא אתכפר עלייך. רוצה מכות????????????????????
טוב קיצר זאת אני מצד שמאל אבל אני בכלל לא דומה לעצמי בתמונה אני הרבה יותר יפה (אהמ כן בטח חחחחחח)
בקיצר, נוני סתם הרסה ת´תמונה בגלל זה אנחנו נראות כאן כמו שתי מבוקשות בבילוש. נוני, קבלי יריקה טפוווווווווווו לאב יו

מיכל אני מתה עלך!!!!!!!!!!!!1

אבל הפצתי תתמונה בכל רחבי העולם...חח איזה תמונה מסריחה זאת! אנחנו נראות כמו גברות בשחור.... את תהיי ויל סמית´ אני יהיה השני איך קוראים לו?

יו לכאן נטשת אותנו???

נטשנית!!!! לכאן נטשת אותנו?? לפורומים?!?!!? אין לך בושה? בלי הודעה מוקדמת .. בלי מילות פרידה??? עכשיו תביאי
יא מתוקה אחת!!!!

yellow cheese

New member
חחחח אל מי את מדברת בובה../images/Emo35.gif

יש כאן הרבהההה אנשים.. <יההה רייט>..
חחח תמקדי אותנו בפנייתך

lolita...

New member
יאאאא תראו מי כאןןןן

ליאתוששששש יאלללללה עשינו שכונה! כל אנשי חדר "דרום הארץ" פגישת מחזור
זאת אלה (אם את לא זוכרת לא צריך, חחח נמאס לי כבר להסביר לך) מ.... ד"א גם מישל (Mיכללל) פה!!!
תעשי התנחלווות וצופית כבר שנה בעסק, היא הכניסה אותי לעסק וממה שאני יודעת גם את מישל

הדרומית

New member
יאלדהההההה ../images/Emo9.gif

תגידי את תמיד מדברת כ"כ הרבה. ליאתוווווווווווו´ש יפה שליייייייייייי....
נסיכתי המדהימה... כן כן פרשתי לפורומים, והשגתי גם חיים. האמת שגם באינטרנט בזמן האחרון אני בקושי... אהההההההה קניתי חברים
יש!

סתומית!

גם אני מצאתי חיים!!! התחלתי לצאת כם הכלב...(זה החבר היחיד שלי) ואנחנו עושים טיולים לאורך חוף באר7 כל ערב.... ככה אני והוא כל ערב....ואנחנו כל היום בטלפון וזה...... אננחנו הולכים למסיבות בצער בע"ח וזה.....חחחחחחחחחחחחחחחחח ואי איזה סתומה אני אל תתיחסו למה שרשמתי.....אני הייתי ערה מיום רביעי....וסוף סוף הצלחתי לישון....אז הפיגור חוגג אצלי בשכל

ליאתיייייייייייייהאחות האבודה שלי

מתה עלךךךך נו התגייסת? ולמה את לא באי סי קהקהב! חצופה! אני מצפה לתשובה!

למעלה