חמישה דברים ש... היה לי כיף לעשות היום. יאללה, לשרשר
ס סתיו מם New member 29/1/05 #2 ושלי../images/Emo20.gif 1. היה שמש וישבתי בחוץ והתמכרתי לחום הזה 2. קניתי לי גביע גלידה מעולה 3. הלכתי לטיול ארוך ארוך עם במבה 4. נכנסתי לפורום וראיתי שהבנות מהקומונה כרגיל מנסות להרוס, אבל גיליתי שזה לא מזיז לי 5. שמתי ערמונים על האש ועוד מעט הם יהיו מוכנים
ושלי../images/Emo20.gif 1. היה שמש וישבתי בחוץ והתמכרתי לחום הזה 2. קניתי לי גביע גלידה מעולה 3. הלכתי לטיול ארוך ארוך עם במבה 4. נכנסתי לפורום וראיתי שהבנות מהקומונה כרגיל מנסות להרוס, אבל גיליתי שזה לא מזיז לי 5. שמתי ערמונים על האש ועוד מעט הם יהיו מוכנים
R Roniii New member 30/1/05 #3 בואי נראה...../images/Emo28.gif 1. לזחול בחשש מתחת לפוך, ולגלות שמקסים בחוץ 2. לאכול הרבה מאוד שוקולד 3. לגלות שסופסוף שורר שלום בפורום 4. לאכול עוד שוקולד 5. לרבוץ בים
בואי נראה...../images/Emo28.gif 1. לזחול בחשש מתחת לפוך, ולגלות שמקסים בחוץ 2. לאכול הרבה מאוד שוקולד 3. לגלות שסופסוף שורר שלום בפורום 4. לאכול עוד שוקולד 5. לרבוץ בים
מ מעיין רוזן 2 New member 30/1/05 #4 שלי......... 1.לדבר עם חבר 2.לרדת על מורות מפגרות מאחורי הגב שלהם 3.להיתכתב עם חברה שלי בsms בשיעור 4.לצחוק עם חברות שלי 5.לראות את אהבת חיי...
שלי......... 1.לדבר עם חבר 2.לרדת על מורות מפגרות מאחורי הגב שלהם 3.להיתכתב עם חברה שלי בsms בשיעור 4.לצחוק עם חברות שלי 5.לראות את אהבת חיי...