חמישה דברים טובים

חמישה דברים טובים

1. הידידה הכי נפלאה בעולם באה לעזרתי. 2. גיליתי שגם אחרים רוצים לעזור. 3. העזתי לבקש עזרה. 4. התחלתי לחפש דירה. 5. חייכתי.

litzuf

New member
הדברים הטובים שלי

קניתי בגד ים חדש. החליפו לי את התריסים בבית הילד חזר הטיול עכשיו והוא מאושר הילדה עשתה היום כיף חיים בקריון קניתי לי חזייה חדשה

sunny8

New member
נו.... מהמם . כבר נתתם תקווה לכולנו ...

שמה שלא יהיה ... הכל יכול רק להשתפר .

אוסה

New member
חמישה שלי

1. ישנתי צהריים (מתה על זה ) 2. הגעתי לסיפוקי בעבודה (לקחתי עליי חובות של הסניף שלי ואט אט אני רואה את הכספים נכנסים לחברה. 3. גיליתי כמה הילדות שלי נסיכות - יצאתי מהעבודה בשעה 14.40 במקום להיות בבית בשעה 14.15 ובשעה 14.41 צלצל הנייד מעברו השני הבת שלי "אמא היכן את????" עניתי בדרך למה? כי כבר 14.41 ואת לא באת ואת תמיד באה מוקדם יותר. 4. בעלי סיים לעבוד מוקדם ב 19.00 5. מצאתי מישהו שיעזור לי בהכנת ספר המתנה למורה בסוף השנה.

הנה גם שלי........

1) בגלל שלא ישנתי טוב בלילה, הבנות פינקו אותי יום שלם, הכל עד למיטה. 2) הלכתי עם הבן לקנות בושם לחברתו, מאד נהניתי מריחות הבשמים ולהיות עם הבן לבד. 3) האוטו סוף סוף יצא מהמוסך. 4) קיבלתי מאימה של התינוקת שאני מטפלת בה שרשרת וצמיד עם חרוזים, משהו מדהים. 5) הבנים סוף סוף סיימו להקליט את הדיסק שלהם, איזהההההה שקטטטט בבית.

ע ו פ ר ה

New member
מספר דברים

1. בבוקר באה חברה ללמד אותי טכניקה חדשה של טיפול 2. בעלי חזר אחרי מספר ימים שנעדר, והיה כל היום בבית 3. בערב התכוונתי לפתוח סדנא ובמקום זה עשיתי טיפול מרתק לאישה מקסימה. וצר לי שכרגע אני מוצאת רק שלושה. מחר יש יום חדש באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

אומנם מאוחר כבר

אבל הנה שלי:
עשיתי משהו היום שקצת מפחיד אבל הוא רק לטובה.....
הלכתי עם הילדה לקופ"ח לקבל טיפול לבעיה שלה ואפשר לראות את האור בקצה המנהרה
צחקתי על עצמי היום
ראיתי את התחתית של סל הכביסה
צחקתי המון היום כי אבן כבדה ירדה לי מהלב והיה לי מצב רוח מצויין כל היום...

zahav2007

New member
החמישה דברים טובים שלי...../images/Emo57.gif

1.התחלתי את תפקידי כדוג סיטרית. 2.היה לי יום זורם ונחמד בעבודה. 3.הגעתי הביתה ובעלי היה בבית,ובישלתי לנו ארוחת ערב טעימה וראינו ביחד פרק מאבודים. 4.הבאתי במתנה את הקולר שהכנתי לכלבה של הבוסית שלי,והוא פשוט מקסים עליה! 5.דיברתי עם סבתא שלי (בצרפת)שאני מתה עליה!

למעלה