חמיקו מחולון איך היה אתמול בקניון
ח חיימקו הכבאי New member 17/6/02 #4 ומאיפה אני צריך לדעת שזה ......... אתה הה את האמת בהתחלה נראה לי שבאמת ראיתי אותך עובר לידי ולא הייתי בתוך שזה אתה לכן לא אמרתי כלום לא משנה בפעם הבאה אני יהיה בטוח.
ומאיפה אני צריך לדעת שזה ......... אתה הה את האמת בהתחלה נראה לי שבאמת ראיתי אותך עובר לידי ולא הייתי בתוך שזה אתה לכן לא אמרתי כלום לא משנה בפעם הבאה אני יהיה בטוח.
H Hole In The Sky New member 18/6/02 #6 ../images/Emo6.gif איך אתה מת לקבל מכות האא..?? איזה כיף זה ללכת מכות עם ערסים! היום הלכתי מכות עם ערס וגם אתמול הלכתי מכות עם ערס אחר והם בורחים כמו נקבות!! סתם טיפשים..
../images/Emo6.gif איך אתה מת לקבל מכות האא..?? איזה כיף זה ללכת מכות עם ערסים! היום הלכתי מכות עם ערס וגם אתמול הלכתי מכות עם ערס אחר והם בורחים כמו נקבות!! סתם טיפשים..
† ††יהוה†† New member 18/6/02 #7 חחחחחחחחחח לא אני לא רוצה ללכת מכות פשוט הוא כל הזמן מאיים עלי והוא לא מבין שאני לא רוצה ללכת מכות ולא רוצה בעיות אבל הוא ממשיך אח חיים תגיד הכל טוב
חחחחחחחחחח לא אני לא רוצה ללכת מכות פשוט הוא כל הזמן מאיים עלי והוא לא מבין שאני לא רוצה ללכת מכות ולא רוצה בעיות אבל הוא ממשיך אח חיים תגיד הכל טוב
H homer jay New member 18/6/02 #8 עידו שוב פעם פתחת פה? די אמרתי לך מה בסוף יקרה... עזוב רד מהבן אדם תתחיל להירגע ידידי
M Mashina Girl New member 18/6/02 #16 משי!! יש לי איתך דיבור, תפרי ת´שבועה! במקום החתול שלך,ה.....חילזון שבגינה שלי! אני חייבת לדעת! אין לי לילה,אין לי יום,ואפילו לא חלום!!1 [האא? שו?! נוו את רואה? נכנסתי לדיכאון בגללך,תגידי לייי!!! ]
משי!! יש לי איתך דיבור, תפרי ת´שבועה! במקום החתול שלך,ה.....חילזון שבגינה שלי! אני חייבת לדעת! אין לי לילה,אין לי יום,ואפילו לא חלום!!1 [האא? שו?! נוו את רואה? נכנסתי לדיכאון בגללך,תגידי לייי!!! ]
H Hole In The Sky New member 20/6/02 #17 לא לא לא ולא! תגידי לי את, איך אפשר להישבע בכזה דבר יפה ואח"כ להפר את השבועה?! א-י-ן ס-י-כ-ו-י