חמין שלי

timiהאחת

New member
מנהל
חמין שלי

מצרכים : חבילה שעועית אני קונה גודל בובס חבילה חיטה 5 שיני שום כתוש פפריקה אדומה וחריפה אבקת מרק בשר פלפל שחור מלח כורכום בשר אוסובוקו טרי עם עצם עצמות של רגל פרה חתוכות לחתיכות כמובן- 6 שזיפים שחורים סוכר שמן תפוחי אדמה בצל ההכנה: משרים את השעועית לילה קודם. מרתיחים מים מבשלים את השעועית ושופכים מים נקיים. לטגן בערך 4 בצלים לקובעות שמזהיב לשפוך פפריקה אדומה מלח וכורכוס לערבב דקה ולכבות את האש. לוקחים סיר רחב מניחים את השעועית ועליו שופכים את הבצל עם הפפריקה והכורכוס -ומפזרים על השעועית מלח. אחר כך מעל השעועית מסדרת בצורה מסודרת את העצמות רגל, מעל העצמות הרגל מניחה את הבשר ולוקחת שוב בערך 3 בצלים מטגנת שופכת פפריקה בערך 2 כפות שיהיה יפה א דום אין לי מידה מדוייקת אני מבשלת לפי העין וכורכוס מעט ולהניח על הבשר ולפזר מלח פלפל שחור, על הבשר מניחה חיטה מתבלנת אותה לפני כן בקערה פפריקה אדומה מעט שמן מלח פלפל שחור טיפה כורכום ושופכת על הבשר , מקלפת תפוחי אדמה מתבלנת אותם בבפריקה ושמן וביצים מנקה אותם טוב טוב ומוסיפה ליד הביצים ומעל אפשרלשים קישקע . סוגרת את הסיר אפשר לשים גם אבקת מרק עוף אם אין אבקת מרק בשר מלח פלפל פפריקה אדומה אם חסר 6 שזיפים שחורים אפשר גם לעשות קרמל מלמעלה..... יש לי מתכון גם של קיגל טוב אבל זה לפעם הבאה צריכה שוב ללכת למטבח .... מבשלים על הגז עם סיר פתוח בערך שעה ואחכ מכניסה לתנור ..

מתה על חמין!!! השבת הכנתי ושמתי

גם בטטה ולא רק תפוחי אדמה. יצא משגע. גם אני משתמשת באוסובוקו ובעוף (בשביל הילדים שבחבורה).

pirge

New member
../images/Emo45.gif לבטטה בחמין....ויותר מאחת../images/Emo6.gif

אני לא עומדת בפיתוי כשאני רואה

בטטה- יש כאלה שזה קורה להם עם נעליים או איפור- לי עם בטטה...

pirge

New member
הרגת אותי. בטטה?../images/Emo6.gifנעליים? איפור?

timiהאחת

New member
מנהל
היי שרוני

גם אני אוהבת חמין אבל אני לא אוהבת טעם מתוק אני טיפוס שיכול לשתות לימון טרי סחוט בכוס בלי סוכר אז הרעיון הוא נהדר אני מכירה את זה פעם הכנתי ...בכל אופן תודה על הרעיון אם יש לך מתכון משהו מלימונים אשמח בי חחחחחחחחחחחח יום נעיםםםםםם

pirge

New member
היי,בקשר לגזרים, אני מטגנת

פרוסות של גזרים עם הבצל. האם לדעתך,בנוסף, להכניס גם גזרים שלמים? נשמע אחלה. תודה.

timiהאחת

New member
מנהל
והמשך למתכון פירגי

לטגן בצל שמזהיב לשפוך גזר עיגולים לטגן טוב טוב שלא יידבק לסיר לערבב כל הזמן ל הוסיף כורכום על הגזר להמשיך לערבב בסוף פטרוזיליה מלח קצת, טעים.....

למעלה