חמין לחורף

gamari

New member
חמין לחורף

בקרוב אפתח טאגליין למתכונים מיוחדים המונהגים בבתיכם, כלומר... חורשט סבזי כולם מכירים, אורז כולם מכירים אבל ישנם עוד מתכונים שלא כתובים באף ספר, הכוונה למאכלים המאפיינים ערים מסוימות... לי זכור מבית אמא, חמין של שבת בנוסח שירזי (נקרא חלה ביבי Khale bibi) שלא מוכר לדוג' בקרב יהודים מערים אחרות. כולכם מוזמנים להעלות לכאן את המתכון המיוחד שמאפיין את העיר ממנה הוא בא. ידוע שלכל אוכל ישנו יום מיוחד שמכינים אותו לכן, מבקש לצרף בכל הודעה את הפרטים הבאים. שם המאכל, מרכיבים, מאיזו עיר, אופן הכנה ולאיזה יום בשנה המאכל מתאים כלומר אם זה מאכל של חורף, של קיץ, של שבת , של חג או סתם של יום חול... ברגע שתהיהי כמות מכובדת נאגד את זה לקישור הולם שיופיע בדף הראשי של תפוז. יש לנו את האוכל העשיר ביותר מבין כל עדות המזרח וכדאי להתגאות בזה יאללה נראה אותכם, כדי שיהיה קל אפשר להתחיל בחמין של שבת..... כל אחד עם מה שבא לו. מי יהיה הראשון\נה ?

YEKI 1

New member
niya הבטיחה מתכון לפאצ'י ונעלמה.... ../images/Emo11.gif

niya חנום הבטיחה לנו כמה פעמים מתכון לחמין פאצ'י (מרק רגל) מאמא שלה. אבל פאצ'י ae-me-ti , של אספאונים ! ! אני עדיין מחכה והיא נעלמה ! (באמת איש חג'לה אין דוצ'י now !
) היא תירצה את זה שהריח הכבד של חמין פאצ'י יחנוק את השכנים..... הינה אחת התיזכורות שאח שלי העלה לה כאן לפני כשנה ,עם בונוס טעים מאהרוני .http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=136469084&r=1 pas key ? - אז מתי כבר ? פרויז תגיד לה....

niya

New member
אם אני זוכרת נכון...../images/Emo178.gif

אמרתי שאבקש מאמא. היא אין לה כח לכתוב כל כך הרבה... אז תציקו לה. הכינוי שלה הוא רחלמו - אפשר לשלוח לה מסרים

למעלה