חמותי לעתיד...
אז ככה, אני עוד לא נשואה (מתחתנת במרץ הקרוב
). יצאתי עם הבחור שלי עד לפני שנה 3.5 שנים. ונפרדנו.גרנו יחד בחו"ל ונפרדנו שם. לפני 3 חודשים הוא חזר, וחידשנו את הקשר והחלטנו להתחתן.המשך השנה הזו שנינו יצאנו עם אחרים וכנראה שתמיד ידענו בלב שנועדנו אחד לשניה. אימו של הבחור הנפלא שלי,תמיד אהבה אותי.תמיד היתה לצידי, היתה לנו מערכת יחסים מאוד טובה...הולכות לקניות יחד , מבלות יחד , היא היתה באה לבקר בחו"ל המון.היתה לנו מערכת יחסים שכל חברותי קינאו בה שלי יש חמות כזו מקסימה. והיא כל כך רצתה שנתחתן.ושאני אביא לה נכדים.את אישתו של אחיו הבכור היא פשוט תיעבה.ואז אחרי הפרידה היא שינתה את כל היחס שלה אליי. פתאום היא כאילו הראתה מי היא באמת.מאז שהיא שמעה שחזרנו ושאנחנו מתחתנים היא שונאת אותי. היא מטיחה בי את כל האשמות , שאני פגעתי בבנה היקר . היא טוענת שבתקופה שלא היינו יחד לא הייתי צריכה לצאת עם אחרים אלא להשאר נאמנה לבנה. אני פשוט לא מבינה את פרץ השינאה הזו.כי זו ס"הכ החלטה של הבן שלה בלבד אם להיות או לא להיות איתי. זה עצוב לי! ומתיש! כי עוד מעט חגים .ואי ממש לא רוצה שזה ימשך ככה. לא רוצה שהיא תשנא אותי כל ימי חיי, והיא יכולה להתנקם בילדים שיהיו לנו. מה עושים?!
אז ככה, אני עוד לא נשואה (מתחתנת במרץ הקרוב