חמותי חולה

חמותי חולה

שאלה: חמותי לשעבר, חולה מאוד. מחלה שהיתה לה בעבר ועכשיו תקפה בשנית. בהתחשב בעובדה שאף פעם לא אהבתי אותה, וכבר שש שנים שלא ראיתי, או שמעתי ממנה, האם לדעתכם עליי לבקר אותה? יחסי עם האקס טובים מתמיד, וחשבתי אולי לעשות זאת כמחווה כלפיו, אבל זה בטח יראה מוזר ולא טבעי. מתלבטת.

Bubble Girl 27

New member
לדעתי זה תפוז עם

עצירות
מאמי הוא לא ממש מחייך בחיוכית הוא מחייך ברשעות... זה תפושטן

dornat

New member
אני גם חושבת ככה,זה נראה רע כאילו מתוך רחמים

תרדי מזה. את לא כועסת עליה ולא שונאת אותה אבל גם לא הייתם חברות אז למה זה טוב עכשיו להרעיד ענינים? מה גם שכשאנשים חולים במחלות קשות הם נוטים להוציא עצבים על מי שמסביב ואת לא צריכה להיות קרקע נוחה להוציא עליה עצבים. אני לא הייתי עושה עם זה כלום, מקסימום התענינות מול הגרוש

שחR

New member
כשאדם חולה לא עושים חשבונות

מה יכול להיות רע בביקור כזה ?

אייבורי

New member
חשבתי שזה היתרון הכי משמעותי בגירושים

שלא צריך לבקר את החמות. אבל אם יחסך עם הגרוש כלכך טובים, תשאלי אותו אם ירצה שתבקרי אותה. בעיני זה שייך לטריטוריה שלו בלבד.

לדעתי את לא צריכה לבקרה

אלא אם הגרוש שלך יבקש ממך.וגם אז הייתי שוקלת כי לא אהבת אותה.היא בטח יודעת זאת.אולי גם לא ממש אהבה אותך כך שאם היא לא תשמח לראותך אין שום טעם בביקור כזה.תתענייני בשלומה ותתייעצי עם הגרוש.תהיו רגישים למה שהיא רוצה.אפשר גם שהוא ישאל אותה.כנות במצב כזה נראית לי הדרך הכי נכונה. בהצלחה.

כשבן אדם חולה ( ואחד שהיה חלק מאיתנו )

נותנים לו את הכבוד . אני הייתי הולך להגיד לה שלום .. מי יודע מתי תהיה לי עוד הזדמנות ( ולה ) ומי יודע... עשיתי מעשה טוב למישהו שאני מכיר , שהייתי אצלו בבית, שהתחתנתי עם הבן שלה. וגם המצפון ישאר נקי אחר כך.

לדעתי אין סיבה להתקשר אלא אם בוער בעצמותייך.

אם זה מנימוס- אל תתקשרי, אין צורך, תתענייני דרך הגרוש. אם זה בגלל שאת רוצה ומרגישה צורך- לכי על זה, מקסימום לא תתקבלי בברכה- אולי עדיף להתקשר קודם (וגם אז יש מצב שלא יענו לך... לי לא ענו
)

אני חושב שהיא תשמח לראות אותך

כשחולים במחלה קשה שמחים לראות כל אחד וזה נותן הרגשה טובה, של איכפתיות, כבוד.. מה כבר בן אדם רוצה בשנותיו האחרונות? לכי, תגידי שלום, תתענייני, רק טוב תעשי לה ולעצמך בלב.

לילי301

New member
מעולם לא התחברתי לחמותי..

שלא לומר "לא אהבתי אותה", אבל כשהייתה חולה/זקוקה לעזרה, תמיד הייתי שם..לנחם, לחבק..ואפילו כשעברה ניתוח קוסמטי קשה (להבדיל אלף הבדלות), הייתי שם כדי להחמיא.. וכל זאת, לא מתוך צביעות, אלא בגלל מי שאני..והאמת..זה לא לוקח ממני אנרגיות.. מהיכרותי הקצרה איתך יודעת שאת אדם שמתעלה מעל הכל, קושי, כאב..וגם כעס.. ונראה לי שזה הזמן בדיוק ליישם את מי שאת באמת. אם שאלת את השאלה הזו, זה כנראה דגדג לך בבטן, ואני בטוחה שאם תגיעי אליה היא לא תגרשך, אולי הביקור יהיה קצת טעון אבל סביר להניח שאת תדעי לשבור את הקרח. חושבת שטלפון כשלב ראשון יביא אותך לידי החלטה האם להגיע פיסית. אם היא תנתק לך בפרצוף - נו...לפחות ניסית, ועכשיו ברור לך כ
שאין צורך שתגיעי או שתחשבי עליה. אם השיחה תהיה נעימה - אולי היא אף תבקש שתגיעי אליה. נסי, לא נראה לי שיש מה להפסיד.

למעלה