חמותי ואני

האחת40

New member
חמותי ואני

רציתי לספר על בעיה שמתרידה אותי מיום נישואי חמותי לא מקבלת אותי ומחפשת איפה אני לא בסדר על כל פיפס .כמו כן רבה עם בעלי מישום שהוא איתי כמובן.מחרימה אותנו ועושה לנו שם רע.כמו כן לא עוזרת כספית ויש לה הרבה מה לתת.מה עושים? אשמח לקבל תגובה.תודה ויום טוב.

mariana

New member
וכמה זמן את כבר עוברת זה?

נראה לי לפי הניק לך את בת 40 אני חושבת שאת נשואה מספיק זמן להכיר את חמותך פשוט אל תצפי ממנה לכום ואל תבקשי כלום, ואם היא מבקרת אותך כנראה את חשובה ומעניינת כמו שסיגל לימדה אותי. תנסי להראות את הפרצוף שלך פחות אצלה בבית. אתם גרים קרוב אליה? יש לך ילדים ממנו?

האחת40

New member
נשואה 18 שנה

כן יש לנו 3 ילדים והיא מנסה לא להיקשר אליהם שמא תתאכזב כמו כן גם אלינו היא די מרוחקת וכמו שצינתי לא עוזרת ולא עזרה בכלום ויש לה בסיס כבד של רכוש לעזור.דוקא הייתי כן רוצה לקרב אותה וליצור יחסים חמים יותר אך היא לא משתפת פעולה.תודה על תשומת הלב שלך

nizanm

New member
חמותך ואת - צוואה.

אני חושב כך : ישנם עשירים שמתים עשירים, אבל הם חיים כמו עניים כל חייהם. הם לא אשמים, כי בד"כ או שזה מנטליות מולדת, או שזה תוצאה של התחלה קשה מאוד ואז הם חיים כעניים מכוח האינרצייה ההתחלתית גם אחרי שהתעשרו. התרופה : לטווח הקצר : אמפטייה לחמותך. הסלחנות והאמפטייה מונעים כעסים ממך. ולטווח הארוך : שלחי מהר את בעלך שידאג לכך שכל הרכוש יהיה רשום על שמה. זה המינימום. כי אחרי שהיא ... , הרכוש עובר לילדים בניכוי מס. ואם הכל רשום על שמה, אז שתכתוב צוואה. במקרה כזה אין משפטים ולא מס.

האחת40

New member
כניראה שהיא מענישה אותנו

אני למדתי הרבה במשך החיים שבאמת לא כדאי לכעוס עליה כי אז זה מתנקם בי ולא מקדש שום מטרה .עבדתי עם עצמי בנושא והיום יש יותר אמפטיה מכעס (למרות שקשה לא לכעוס עליה). היא כניראה מתכוונת להעניש אותנו על שמיום נישואינו אין לה יותר שליטה על חיינו כמו שהייתה רוצה. ברור לנו שהיא משחקת בנו בנושא הרכוש שיש לה.אין לי מושג מה היא מתכננת לגבי העתיד אך כמו שזה נראה היום זה לא מבשר טובות. תודה על ההתענינות וההודעה המענינת ששלחת.

מלי10

New member
סליחה שאני בוטה אבלללל...

למה היא מטרידה אותך?? היא חשובה לך לאללה!!!! תעשי טובה לעצמך ותפסיקי ליחס לה חשיבות כזו.. כי מתברר מדבריך שהיא יודעת יפה מאוד מה היא עושה לכם.. וזה בטח נעים לה מאוד.. כל דבר שפחות חושבים עליו הופך לפחות משמעותי.. לא תאמיני אבל אני חייתי עם חמותי 6 שנים.. והיא אוהבת אותי יותר מהבת שלה.. למה?? כי אני לא מוטרדת ממנה

למעלה