חמותי ואני

חמותי ואני ../images/Emo23.gif

אני לא יודעת מה איתכם/ן ..אבל אני אוהבת את חמותי בלב ובנפש. היא אישה מיוחדת במינה , יש לי גיסה אחת וגם היא מרגישה כמוני .. היא באמת אישה מיוחדת , בחיים לא מתערבת , לא דוחפת את האף לאן שלא צריך... תמיד מוכנה לעזור לנו ... רק שתהיה לי בריאה , חמסה חמסה , טפו טפו... אני שומעת המון סיפורים על ,ריבים ועל קנאה ..., האמת אני חושבת שזה קשור ביכולת שלנו לוותר , לחשוב על הצד השני , לפני שחושבים על מה שמגיע לי , חושבים במה אני יכול לעזור ..ואז בגישה כזאת הרבה יותר קל ... אני רואה המון חברות שלי , שאומרות לי ...אוףףףףף החמות הזאת אף פעם לא עושה שום דבר בשבילי ...(אני מסתכלת מהצד ואומרת ...נו מה הן רוצות ...מלבד לדרוש !!! הם עשו משהו בשביל החמות ... שלהן) ועוד משהו ...יש תופעה כזאת של להפיל את הילדים על ההורים ...כאילו הם חייבים משהו ...לפעמים אנחנו שוכחים שאת הילדים שלהם הם גידלו ... נכון שצריך לעזור ...הריי בשביל זה נולדו הסבתות, אבל כמו שאמרתי , מותר וצריך לבקש , אבל צריך לזכור לפעמים גם לתת. אגב כבר אמרתי שאני חדשה כאן
וגם שפתחתי פורום חדש ,מקווה שהמנהלת לא תכעס שאני עושה פירסום סמוי

אשריך וטוב לך, אבל................

אם היית קוראת טוב היית רואה שלא רק קיטונות של רוע יוצאים כאן. אז... אנא בלי הכללות!!!!! שנית , אין לקנאה שום שייכות לנושא ה"סימפטיה" לחמות. ישנן בהחלט תופעות שהזכרת בנוגע לשמירה על הילדים , אבל זה לא אצל כולם, אז שוב בלי הכללות. (בכלל נראה שנכנסת לעשות בדיקה אבחנתית לפורום ולא על מנת לשתף
) אז..... מזל טוב לפתיחת הפורום החדש והלוואי שלא יגמר בינך חמותך הירח דבש לעולם. בריאות ומזל מכל הלב והנשמה - אמן.

../images/Emo9.gif נכון באמת לא קראתי

אבל כן רציתי לשתף , ודיברתי רק על הסטיגמות , ועל מה ששמעתי מחברות קרובות שלי...מבטיחה לעשות שעורי בית , ולקרוא לפחות את רב דפי הפורום עכשיו אפשר לקבל איזה כוס קפה בבית הזה ???

מנופ

New member
../images/Emo78.gif קחי ותחשבי שזאת עוגה

ואת הקלוריות תשאירי אצליך, לנו יש מספיק משלנו.

אני רואה שאם אני לא ...

אקח את העיניינים לידיים ... עוגה אף אחת לא תביא לי
הפעם על חשבוני ..אבל הפעמים הבאות ..תורנות !!!

מזדהה איתך../images/Emo170.gif

הי שרוני. אני מאוד מזדהה איתך. אוהבת מאוד את חמי וחמותי ומשקיעה בהם הרבה יותר ממה שבעלי היקר ... אם הם בחו"ל כדוגמת עכשיו אני מגיעה מנדקה ומסדרת את הבית. דואגת שהמקרר יהיה מלאה לכשיחזרו. שאלה לי נוספת אלייך: האם עבדוה מהבית, זה דרך האינטרנט או כמנוני אמא במשרה מלאה?.. מצפה לשמוע ממך! בשני העניינים שהבאתי לפניך. ירדן האישה של ירוני והאמא של טל בן 5 חוד'

היי ירדן ../images/Emo13.gif

הפורום שלי מדבר ומזמין את כל מי שנמצא בבית , בין אם הוא עובד בבית או מהבית ...אני כרגע אמא במשרה מלאה ...

../images/Emo6.gifהי שרוני

אם תשמעי במקרה על עבודה נחמדה מהבית- כל דבר. רק לא סנריידר.... אשמח לשמוע ממך כרגע גם אני אמא במשרה מלאה. ונהנית מאוד אבל את בטח יודעת צריך גם פרנסה. איך אפשר להיות מנהל פורום?... אשמח אם תחזירי תשובה. ירדן האישה של והאמא!!

למעלה