חמוס מתוק למסירה

AMK0000

New member
חמוס מתוק למסירה

שלום לכולם, אני מוסרת בצער חמוס מקסים וחמוד, בן 5, מחפשת לו בית חם, ובית שמ א ו ד אוהב חיות וחמוסים בכלל, אוהב לשחק ולהתרוצץ, לא חברותי עם חיות אחרות !!! ולא מומלץ בבית עם ילדים קטנים. חשוב מאוד שמי שייקח אותו, יודע מה זה חמוס, ומכיר ואוהב, אחרת אין טעם לרציניים בלבד !! ניתן ליצור איתי קשר ל 0543003421.

latch

New member
מה סיבת המסירה?

סתם מתוך עניין. לא ברור לי למה מישהי שטיפלה בחיה במשך 5 שנים תמסור אותה דווקא לקראת השנים האחרונות שלה. לדעתי האנשים היחידים שתמצאי לא יהיו רציניים, לא יבינו בחמוסים וגם לא יהיו מודעים לעובדה שהגיל של החמוס הנ"ל עלול להיות בעייתי מבחינת העלויות הויטרנריות שהוא יגרור במקרה של מחלה.

AMK0000

New member
סיבת המסירה

היי, הסיבה היא שנולדה לנו תינוקת, ומשום כך, אנחנו מוציאים את החמוס הרבה פחות מהכלוב יחסית למה שהוא היה רגיל, ונראה לי שפשוט לא טוב לו עם כל השינוי הזה. אני אוהבת אותו מאוד, ולכן, אני מחפשת מישהו שיעניק לו חיים יותר טובים ממה שהוא מקבל כרגע. לא יודעת עוד כמה זמן נשאר לו, אבל בפירוש הוא נמצא כבר ימים שלמים בכלוב ומסכן לדעתי מאוד.

latch

New member
../images/Emo10.gif

אחרי כל כך הרבה זמן, לדעתי יהיה לו הרבה יותר קשה במקום חדש מאשר סגור בכלוב. גם אני קיבלתי חמוסה ממשפחה עם מצב דומה ותקופת ההסתגלות לא קלה. באמת מקווה שהוא ימצא בית טוב, אבל יש הרבה חמוסים צעירים שנמסרים כל הזמן והרבה אנשים ירתעו מהגיל. אם זה אפשרי, אני הייתי הולכת לכיוון של אנשים שאני מכירה. אף פעם אי אפשר לדעת מי יהיה בעלים טוב ומי לא.

AMK0000

New member
חמוס למסירה

נכון, אף פעם אין לדעת. מקווה שייצא משהו טוב, ומישהו טוב. זה הכי חשוב

Sweet Fantasy

New member
מזל טוב קודם כל... ואחכ - אין מישהו מלבדך?

שיכול להוציא אותו קצת? בטוח את והבעל לא ביחד עם התינוקת כל הזמן? הוא כבר מבוגר וחבל להעביר אותו שינוי שכזה, 5 שנים עם משפחה שהוא מכיר ואוהב זה לא מעט זמן במיוחד לחמוס, אני בטוחה שזה משהו זמני העניין של החוסר זמן, ובאופן כללי אפשר להקדיש לו לדעתי קצת זמן שהוא משוחרר בחדר ממוגן או משהו, הוא כבר לא צעיר אני בספק כמה בלאגן וצרות הוא עושה (לא?)

WTR

New member
כאב לב...

חמוס בן 5.. לא נשאר לו עוד הרבה לחיות
שיהיה בהצלחה מקווה שתצליחו למצוא לו בית טוב ולא מישהו שיעביר אותו ידיים...

למעלה