חמוס וחמוסה...

yz250il

New member
חמוס וחמוסה...

אז ככה יש לי שני חמוסים (זכר נקבה) הנקבה(גימפי) מעוקרת הזכר(ברונו) לא... ברונו לא מפסיק להזדווג איתה ולי אישית נראה שכבר נגמרה התקופה.. יכול להיות בגלל שהיא לא נכנסת להריון?

Sweet Fantasy

New member
תקופה של מה?

תקופת הייחום רק מתחילה עכשיו והיא תמשכת עוד זמן מה. בן כמה הזכר? אם הוא צעיר כנראה שהוא הגיע לבגרות מינית. צריך לסרס אותו גם אחרת הוא ימשיך לאנוס אותה כל הזמן. ושאלה לי אליך.. אתה כתבת שאין לך זמן לחמוסים בעבר ושאתה רוצה למכור, וכל הזמן צצים אצלך עוד חמוסים, אני מדמיינת או מה?

yz250il

New member
../images/Emo13.gifלא צצים אצלי חמוסים...

מדובר באותם חמוסים, אני פשוט עברתי לבית פרטי ועכשיו אני ממשיך לטפל בהם... אגב הוא ככה כבר המון זמן לא רק עכשיו התחיל... אז אני מבין שאני צריך לעשות "צ'ופ צ'ופ" לברונו...:) תודה

WTR

New member
../images/Emo207.gif הגיוני שולנטי מנסה לזווג?../images/Emo12.gif

יכול להיות שולנטינו מנסה לזווג את ונוס? (למרות שסורס בגיל חצי שנה) או שזה צורת משחק שהוא עולה עליה מאחורה ומחזיק אותה חזק עם הידיים?

Sweet Fantasy

New member
תשובה

"מחזיק עם הידיים" זאת לא צורת זיווג, זאת דרך להגיד "היי, אני הבוס" זה נראה כמו סוג של גרירה (כמו שהם עושים לצעצועים ולחפצים)
מצרפת תמונה שממחישה בערך, מה שגיזמו עשה לג'וזי כשהיא הגיעה לפה. זיווג (או ניסיון לזיווג) הוא ממש אכזרי ולא נעים (לא לנו ולא לנקבה) זה כמעט אונס. זה דומה +- לזיווג אצל חתולים, תפיסה חזקה מאוד מהצוואר (עד כדי פציעה לפעמים) וצעקות לא נעימות כ"כ של הנקבה. לא מחזה יפה בואי נאמר..

WTR

New member
אם כבר, אז עוד שאלה

מאחר ואינני בקיעה בהתנהגות בין שני חמוסים למה תמיד שולנטינו רוצה לשחק עם ונוס היא בוכה? בקול כזה שדומה לתוכי מצייץ.. יש לה גם קטע כזה שהיא לא מפסיקה לנשוך אותו (ואותנו..) ובכל זאת- היא בוכה! למרות שהיא זו שנושכת! והוא כזה עדין ומתוק אליה.. למה היא כזו ביצ'ית?
כדאי לי להתערב כשהיא נושכת אותו? כדי שתלמד שאסור? או שלתת לו לחנך אותה? אגב, אני פועלת בשיטה של נשיכה - צעקה "לא" - הכנסה לכלוב ואני מתמידה בזה וזה עובד דיי יפה. היא כמעט אף פעם לא נושכת רגליים.. אבל כשמחזיקים אותה על הידיים והיא מצליחה להגיע לך לצוואר/סנטר/אוזן, היא תוקעת ביסים ענקיים שבא לך למות
יש למישהו רעיון איך לייעל את החינוך כלפיה? היא פשוט שובבה גדולה ומעצבנת! יכול להיות שזה בגלל שהיא עדיין גורה, וכשהיא תתבגר זה "יעבור" לה?

Sweet Fantasy

New member
את הנשיכות בינהם

תשאירי לולנטינו לחנך, אני בטוחה שהוא יותר חזק ממנה. נשיכות אצלך להמשיך ולחנך, היא כבר לא ממש גורה ז"א בגיל הזה כבר אמורים לדעת שאסור לנשוך, ברור שתמשיכי להתמיד ועם הזמן זה יעבוד, אבל אין קשר לגיל. היא בוכה כי היא מרגישה שמציקים לה, למרות שהיא היוזמת (את יכולה לשאול את ענת, גוצ'י מתנהגת בדיוק אותו דבר עם ג'יזל, רק שהיא צורחת לא מצייצת
) היא תתרגל בסוף ותסתום תפה
ועד שהיא תחונך, תריחקו מאיברים רגישים

mikonww

New member
חחחחחח אהבתי את השובה ביוחד את

הקטע של "ועד שהיא תחונך, תריחקו מאיברים רגישים"

WTR

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אני בינתיים ממשיכה להיות אופטימית... אני לא מבינה למה היא כ"כ אגרסיבית לכולם
זה הכי מעצבן בעולם שאת נותנת את כל-כולך למישהו והוא נושך אותך בתמורה (ויש לציין שזו לא סתם נשיכה.. השיניים שלה יותר מחודדות משל ולנטי.. היא עושה פירסינג בגוף!)

למעלה