חמוסים

Sweet Fantasy

New member
את יכולה לקפוץ גם בלעדיו ../images/Emo13.gif

יש מספיק חמוסים לכולללם חחח..
חג שמח לך בובה

אל תדאגי אני יבוא פעם הבאה

כי פשוט אני נוסעת מחר ממש מוקדם הביתה.. אבל פעם הבאה שאני יהיה פה.. אני אצלך! אני מתה לבוא אלייך!

יום שישי האישה התקשרה אלי

ואמרה שהיא קנתה כל מה שאמרתי לה,ואת הכלוב היא תזמין בקרוב,ושכרגע החמוסה משוחררת כמעט כל הזמן בתוך חדר... היא שאלה אם אני יכולה לבוא אליה הביתה ,אז אמרתי לה שכשאני אחזור מדודי אני יבוא אליה.. אז מחר אני הולכת לראות מה קורה עם החמוסה... היא עושה כל מה שביקשתי ממנה,ומחר אני יראה אם החמוסה בסדר.

Sweet Fantasy

New member
נחמד, לא אמרת שאין לך וכאלה?

נחמד תלכי באמת לבדוק שהכל בסדר, חח "לירז.. פקחית מטעם המשרד לבריאות החמוס"

../images/Emo138.gif../images/Emo140.gifלימור?!?!?!../images/Emo24.gif

וואי כמה זמן לא ראיתי אותך פהההההההההההההה מה איתך מאמי?!?!? חג שמח מתוקתי

לימור26

New member
שלום ממי! אני פה קצת סמויה

אבל אני פה -יש לי מחשב איטי כמו צב ועד שאני שולחת תגובה זה נצח אז אני מגיבה רק שאני ממש ממש צריכה.. ביי מתוקה וחג חנוכה שמייח לך ולחמוס החתיך שלך

WTR

New member
את יודעת מה מצחיק בכל הקטע הזה?

את מגיעה לכאן, רושמת הודעה, מצפה שנגיב בשמחה ונקבל אותך בברכה, לאחר שאת אינך אחראית ולא טרחת בכלל ללמוד על חמוסים לפני שקנית (ועוד בחרת לקנות שניים ולזווג, ללא ידע בכלל על חיה זו) ואז בגלל שאת רואה שאנשים כאן איכפתיים ולא רק מתלהבים מחמוסים, את מתחמקת מהאחריות שלך ומנסה להראות שאנחנו לא נחמדים, במקום לקבל את הדעות והעצות שלנו בצורה חיובית, ולהבין שאנו כאן לעזור לחמוסים ולתת מידע לבעלים חדשים. להיות נחמדים לאנשים לא אחראיים זה לא ממש בסדר העדיפויות, מפני שהחמוסים חשובים לנו.

למעלה