חמוסים ושטיחים !!!

חמוסים ושטיחים !!!

אוקיי, יכול להיות שגם החמוסים שלכם ככה, אוהבים לגרד משטחים, שטיחים, סדינים, ריפודים וכאלה, פשוט לגרד אותם עם הציפורניים. עכשיו לי יש בעיה ע-נ-ק-י-ת!! אני חובבת שטיחים, אני אוספת שטיחים, קונה להנאתי (כן כן.. תחביב מוזר), אבל שכשמוסי מגרד לי שטיחים אני רוצה למות!!!! יש דרך למנוע ממנו לעשות את זה? הרעש שלו מעיר אותי בלילה ולא מפריע לי שהוא מרעיש, אני מרחמת על שטיחי האהובים שמקצרים את חייהם ככה. פליז תגידו שיש איזה פיתרון, הבנתי שיש כזה מתקן לחתולים לגרד בו את הרגליים, האם אפשר לחנך חמוס לגרד רק שם ולא את השטיחים שלי???? אתם מוזמנים לצחוק משעשוע, אבל אודה לכם אם גם תענו לי ברצינות עמית הכואבת.

The Reuty

New member
את לא צריכה לדאוג

זה דווקא עושה טוב לשטיחים שהוא מגרד אותם.. הוא למוזיק להם, הוא דווקא מועיל, כי הוא מסרק אותם קצת. חוצמזה הציפורניים שלו לא כאלה נוראיות (לעומת חתול, שהוא באמת מסרק שטיחים) ממש ממש ממש בא לי לכתוב הערה אבל אני לא אכתוב אותה. בכולופן אל תדאגי הוא עושה לשטיחים שלך חסד. וחמוסים לא משחיזים ציפורניים, הוא סתם משתעשע עם השטיח את יכולה לקנות לו את המעמד של החתולים, אבל מנסיון זה לא ימנע מבעדו לסרק לך את השטיחים..

Sweet Fantasy

New member
החמוסים שלא כמו חתולים

לא משפשפים את הציפורניים על מנת לשייף אותן, הם עושים זאת סתם כי הם אוהבת לחפור. אין הרבה מה לעשות חוץ מלהוציא את השטיחים מהשג ידיו, חמוסים אוהבים לזרוע הרס כולנו יודעם זאת.. בגירוד אפשר להגיד שהוא מנסה לקרוע את השטיח (או כל דבר אחר) ולנסות ולהכנס פנימה.. ובדר'כ בלי הפרעה הם גם מצליחים. השטיח היחיד שהם לא יצילחו להרוס, זה שטיח בסגנון הודי, שאין לו ביטנה (ככה רושמים?
)

חחחחחחח

דווקא אני רוצה ליקנות שטיח לחורף... שלא יהיה לפוצ'קי קר
לידרוך על הריצפה..( את מכירה חנויות בירושלים שמוכרות שטיחים לא יקרים במיוחד ?
) אז בקיצור, פונץ' גם מנסה לחפור בורות בכל דבר! כן גם בגוף שלי כשאני ישנה..ולא נראה לי שיש לעשות משהוא נגד זה חוץ מההעובדה שאפשר פשוט להוציא את השטיח
ולא נראה לי שחמוס מספיק חזק בשביל לכסח שטיח האם אני צודקת?או שפשוט עוד לא התנסיתי בעניין..למרות העובדה שפוץ' כבר הרסה את כל החדר שלי

יש חנות נחמדה ברחוב יפו,

מקינג ג'ורג' לכיוון העיר העתיקה (ולא לכיוון ת. מרכזית. שם קניתי את שטיח המחמד שלי שהוא ממש מדהים, ושם אני גם אקנה את השטיח הבא שהוא כבר יותר איכותי. ואני תוהה מה היתה יכולה להיות ההערה של רעות.. בטח על זה שאני מעדיפה שטיחים על חמוסים או משהו.. סורי, שניהם אהבות שלי, ולא אני לא משווה...

יש משהו רע בחמוס שמנסה

לחפור לי את השטיח!!!!!! אני ממש אוהבת את השטיחים שלי, הם לא בלאי!! הם איכותיים וזה כואףףףף שהוא מגרד לי אותם.

The Reuty

New member
אין שום דבר רע בשטיחים

וההערה שלי לא קשורה לחמוסים ושטיחים. לא משנה, עדיף שאני אשתוק

דברי כבר....

ואתמול נכנסתי לחנות של קסטרו וממש הזדעזתי, ממש ראיתי שם פרוות וזנבות. זה היה מחריד ברמה!!!!!!!!!!!!!!!! לא ידעתי שזה מגיע עד כדי כך... בתכלס, כשזה נראה כמו הדבר האמיתי, זה נקלט הרבה יותר מאשר כשזה ממלא את הפנימית של המעיל... אבל עשיתי את ההשלכה הזאת גם על שאר הבגדים בחנות. בררר

gilky

New member
שטיחים

יש מבצע בשופרסל דיל, שטיח קטן מעולה לחמוס 18 ש"ח במגוון צבעים. מעולה

למעלה