חמוסים וקש

k o d u

New member
חמוסים וקש ../images/Emo47.gif

זה בסדר שהחמוס ישחק בקש? אתמול אני ופאץ' שיחקנו באורווה על החבילות קש...היה מה זה צחוקים. סקווישי (הכלב) גילה יכולות קפיצה מופלאות ופאדג' כל החיים שלו טיפס על הבלות והחפר בקש...היה כיף. תמונות בקרוב. ולבינתיים תהנו מתמונה של פאץ' באמבטיה, ביום שני שעבר
(אין לי כח להעלות את שאר התמונות שלו במיקלחת..

Sweet Fantasy

New member
שגיא

כן זה בסדר קש.. חוצמזה פתחתי לו גלריה תכניס תמונות והבטחת לי עוד לפני שבועיים שירשור עם תמונות.. תקיים! חתיך שלי ):

k o d u

New member
אני אקיים ברגע שיהיה לי כח ../images/Emo47.gif

וכן אני באמת חתיך

skarlet ohara

New member
חמוס נהנה באמבטיה??

אני נשרטתי כמו ילדה מוכה...... ומיכלי, תעשי לי גלריה...

k o d u

New member
הוא לא ממש נהנה, הוא יותר ../images/Emo47.gif

"סובל בשקט" מאשר "נהנה"...

Sweet Fantasy

New member
זהו גם אני התפלאתי

ההורים לא אוהבים ונראה לי שכל הילדים יצאו דומים :)
והוא ממש דומה לגיזמו באופי שלו (רק יותר שובב)

k o d u

New member
דרך אגב מיכל...יש לי חשבון ../images/Emo47.gif

ארוך מאוד איתך! זוכרת שאמרת לי "בצחוק" שאמרת לפאץ' להתחיל לנשוך אותי ברגע שנגיע הבייתה?! אז כנראה שרק אני חשבתי שזה היה בצחוק!!! כי פאדג', ככל הנראה, לא מבין בדיחות!!! הבן זונה הקטן הביא לי שילשום ביס באף, אני נראה כמו מישהו שאנסו אותה! כל האף שלי שריטות, ובמשך שעתיים דיממתי!!! כוס---אמא---שלו! ובכלל...מהרגע שהגענו הבייתה באותו יום שישי שהבאתי אותו ממך, הוא לא מפסיק לנשוך. האמת היא שדי קל לי איתו כי רואים שחינכתי אותו! הוא יודע מה זה "לא!" ככה שזה כבר חצי דרך והוא באמת מפסיק לנשוך אחרי ה"לא!" הראשון והוא באמת יודע שזה רע.

Sweet Fantasy

New member
חחחח..

הוא ילד טוב מקשיב לאמא שלו.. מה לעשות. :) הוא אוהב לשחק מאוד ולפעמים לא מבחין בגבול של המשחק הכייפי למשחק המכאיב חשוב שתעמיד אותו במקום וזהו הוא פשוט מאוש שובבון

Sweet Fantasy

New member
ד'א!!!!

עוד פעם תקלל את ג'וזפין יהיה לך עסק איתי! היא לא ז*** היא מאוד שמרנית למעשה (ואחרי העיקור במיוחד) שמור על הפה

Sweet Fantasy

New member
שגיא ../images/Emo88.gif

ההודעה שלך נמחקה.. עם כל הכבוד לצחוקים והדאחקות זה פורום.. שמור על שפה :)
ואם בא לך להמשיך אז בשביל זה יש את הקומונה החברתית יום טוב

למעלה