חמוסה..

מעייניT

New member
חמוסה..

זוכרים את הסיפור על החמוסה שמכרו בתל אביב ב70 ש"ח אז אני מאמצת אותה ויש לי בעיה: * היא עברה 3 בעלים ולכן אני חייבת לתת לה הרבה מאוד אהבה בהתחלה אבל אני חייבת לחנך אותה גם. אני לא רוצה לכעוס עליה בהתחלה כי אני פוחדת שהיא לא תסלח לי.... אבל אני גם חייבת לחנך אותה כי היא בת שנתיים וזה קשה ואני פוחדת שאם לא אחנך אותה עכשיו היא תתרגל לנשוך ולא לעשות בארגז החול(אם היא לא יודעת... אני לא בטוחה כי אני רק יודעת שהיא לא מחונכת.) מה לעשות???? אשמח לתשובה!

Sweet Fantasy

New member
היא לא תכעס עלייך

המפתח לחינוך נכון זאת ההגדרה לאירכייה מההתחלה, היא צריכה להבין שאת הבעלים החדשים שלה ואת הבוס! כמו שהבנתי היא לא חונכה בעבר ולכן היא בטוחה שהיא הבוס.. היא תנסה לבחון אותך ולראות מה הגבולות שלך. את חייבת ללמוד טוב טוב על חינוך לפני שאת מביאה אותה, זה לא יהיה קל ואם את חושבת שתתיאשי כדאי שתוותרי כי חבל שהיא תצטרך לעבור עוד בית, ומצטערת אם אני מפחידה אותך אבל אני יודעת שיהיה מאוד קשה כיוון שהיא לא עברה שום סוג של חינוך ויכול להיות שהיא נשכנית מאוד, ונשיכה של חמוס בוגר זה כואב, מאוד. תקראי במאמרים על חינוך, חושב שתבצעי את השלבים מההתחלה עד הסוף בלי להחסיר שום שלב החינוך צריך להעשות מהרגע שהיא מגיעה אלייך ולא לחכות שהיא תתרגל. היא תבין שאת הבוס ותרכוש לך כבוד היא לא תשנא אותך.. חשוב להשתמש בשיטת התגמול והצ'ופרים כדי שהיא תבין שאת גם נחמדה ולא רק כועסת.. בהצלחה

מעייניT

New member
אל תדאגי..

תודה על התשובה המהירה! אבל אם זה תלוי בי היא לא תעבור עוד בעלים! אני אף פעם לא מתיאשת! ואני לא אתן שהיא תעבור עוד בעלים ועוד סבל! אני קראתי הרבה חומר על חינוך אבל פשוט לא ידעתי מה לעשות במקרה הזה ושוב תודה על התגובה המהירה!

Sweet Fantasy

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif (בבקשה)

ועכשיו זה ברור? אשמח לעזור בעוד שאלות

למעלה