חמוד מאד

חמוד מאד

יגאל הוא עובד בכיר באחד הבנקים. מדי ערב, לאחר סיום שעות עבודתו, יושב הוא שעה ארוכה מול המחשב בביתו, כאן הוא מתעדכן בחדשות היום - בארץ ובעולם, ומסדר את ענייניו הפרטיים, דבר שנותן לו פורקן מהמתח הרב בו הוא נתון במשך רוב שעות היום. מחשב משוכלל יש לו, אותו רכש במיטב כספו באחת החברות המובילות. חלקי המחשב השונים, נבחרו בקפידה על ידי טכנאי בכיר מידידיו, וכולם מהטובים ביותר - המילה האחרונה שקיימת בעולם המחשבים. אך משום מה נדמה לו שלאחרונה חלה ירידה באיכות תפקודו של העכבר, שאינו עובד 'חלק' כמו בעבר, אלא מרצד קלות על פני המסך, דבר המקשה על כל פעולה הנעשית באמצעותו. תחילה סבור היה שמדובר בתופעה חולפת, אך כשהענין המשיך זמן ניכר, החליט שיקח את העכבר לבדיקה, ובמקרה הגרוע ירכוש עכבר חדש, ובאותו ערב, לאחר שסיים את מעשיו, שלף את העכבר מתוך המחשב, והכניס אותו לתיקו האישי, מתוך מחשבה שלמחרת בשעת ההפסקה יגש אתו למעבדה, על מנת לבדוק אם יש בו פגם כלשהו, או שמא מקור הבעיה אינו בעכבר אלא בדבר אחר. ביום המחרת, ציפה לו עומס גדול בעבודתו, מה שהצריך שעות רבות של עבודה אינטנסיבית, שנפרסה על פני כל שעות העבודה, כולל זמן ההפסקה, עקב כך נשכך ממנו כל ענין העכבר, כשם שנשכחו ממנו כל הוויות העולם, משל היתה לשכתו בבנק תבל ומלואה, שאין מחוצה לה ולא כלום. כשחזר הביתה, לאחר אותו יום מפרך, תוך ציפיה לתת מעט לנפשו, ניגש הישר אל המחשב, הפעיל אותו והתכוון לגלוש לאתרים החביבים עליו, אך כמו מעשה שטן...העכבר אינו פועל כלל!!! כמה שהוא מזיז אותו לא נראה סימן כלשהו על המסך... מה קורה כאן? הוא שואל את עצמו, הוא מת לגמרי?! מתוך יאוש, צלצל לידידו הטכנאי, וסיפר לו את סיפור העכבר: -עד אתמול הוא פעל, אמנם היו לו קפיצות קטנות אבל עבד יופי, ואילו הערב הוא אינו מוכן לזוז סנטימטר, מה אני עושה? בלי המחשב הזה אני אבוד לגמרי! -הרגע ידידי! שתה כוס מים, ולאחר מכן נסה להפעיל את המחשב מחדש, אולי מדובר בארוע חד פעמי... -אוקיי! הפעלתי את המחשב מחדש, ושום דבר לא השתנה, הוא לא זז. -בדוק בבקשה את החיבור של העכבר למחשב... -אוי!!! אין בכלל עכבר בתוך המחשב! -אז מה אמרת לי שהעכבר לא פועל? לא החזקת ביד עכבר? -רגע, רגע... מה החזקתי כאן ביד בחצי שעה האחרונה? אה... זה ה... נו... הטלפון הסלולרי הישן שהיה מונח כאן...

nexte

New member
צודק. זו היתה תגובה ספונטנית

מתנצל . תודה רבה

למעלה