חמודים שלי

oO Barbie Oo

New member
חמודים שלי ../images/Emo23.gif

הרבה מאיתנו בקו האש- בעורף ובחזית, ולמרות שהפורום גווע, אני רוצה שתדעו שאנחנו כאן אחד בשביל השני. אתם מוזמנים להגיד איפה אתם גרים וכמה קרוב נפל אליכם אם בכלל, מוזמנים לשתף בעמדתכם בנוגע לכניסה הקרקעית ולספר לנו מי ממקורבייכם בחזית ובאיזה תפקיד הוא. תהיו חזקים, אוהבת אתכם
בר

EDTH

New member
../images/Emo26.gif

חבר'ה תהיו חזקים, תזכרו שיש לנו אחלה צבא ואחלה לוחמים שעושים עבודה קשה וטובה. בנוגע לכניסה הקרקעית אני בעד, מאוד דואג לחברים שלי ששם אבל הכי גאה בהם בעולם. מקווה שהפעולה תעזור להפחית את ירי הטילים... מחר חוזר לצבא לפחות לחודש... אנחנו כרגע תופסים את כל שכם שזה אחלה מבחינת פעילות אז אני מרוצה (למרות שהייתי מת להיות עם החברים בעזה) מקווה שכולם יחזרו בשלום...
.

oO Barbie Oo

New member
טוב, אז..

אני גרה בישוב שצמוד לב"ש ובערב הסילבסטר נפל לנו טיל בישוב. אנחנו בקושי יוצאים מהבית ו90% מהזמן העיסוקים שלנו סובבים סביב אקטואליה במדיות השונות. בלב כבד אני בעד הכניסה הקרקעית כי בסופו של דבר זה הכרחי, בעיקר לטווח הארוך (זאת במידה והדרג המדיני יצא גבר ולא יחזור בו באמצע כמו שקורה בד"כ
) האקס שלי חייל בפלח"צ (פלוגות חילוץ והצלה) וידיד שלי מ"כ בפלח"צ והם בכוננות מתמדת, קצת מלחיץ. הבן דוד שאני הכי אוהבת בעולם גולנצ'יק אז מן הסתם הוא בשטח. אחים של אבא שלי מנהלים את המלחמה בפלוס מינוס
ידיד ממש ממש טוב שלי הוקפץ אתמול, הוא בנח"ל. וישנם עוד הרבה אנשים אהובים בשטח שאני לא אפרט על כולם, אני רק אשלח ברכה להם ולכל שאר החיילים היקרים שלנו

מאייושש

New member
עצוב..

אז אולי לנפילות הקסאמים אני לא קרובה,אני גרה בפתח תקווה. אבל אחי הגדול בחזית .. לא מאמינה בכניסת קרקע הזאת,כבר 30 פצועים וחייל הרוג - וזו רק ההתחלה. באמת שזה לא שווה את זה. כל כך דואגת לכולם שם רק שיחזרו בשלום..

נקווה לטוב מאיוש

אין עוררין על זכותה של מדינת ישראל להגן על תושביה בכלל אין שום סיבה שמדינה חזקה תתן לאזרחיה ולילדיה לחיות בפחד ולא לתת לילדים הגרים בדרום שקט ושלווה מאיוש, לכי לבקר בדרום כדי להבין אם זה שווה או לא נתפלל כמובן לכל החיילים וזרועות הבטחון שמגינים עלינו שיחזרו בשלום ושאף אחד לא יפגע בר'וש תחזיקי מעמד, אני מבינה שלא קל לך

למעלה