חמודות שללי

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifמאמוש מזל טוב!!

וטוב שאת מודיעה שיש לך מומולדת כי אח"כ בנות נפגעות בגלל שהם לא אומרות מתי יש להן יומולדת.!!! . חח.. ברכה נכין מחר!!! אני אפתח בשבילך שירשור!! חחח.. (אם מישי אחרת לא תעשה את זה לפני!!)

טוששש

New member
../images/Emo221.gif מזל טוב מאמי...

ברכה מחר
לא טוב יום לפני...חח

ראשונה שמאחלת!!

נשמה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המון המון המון מזל טוב!!!!!!! _____#####___________####____ ___ _#_____#_ #####__#____#__ ___#__###_##____ _##__###_#__ _ __#__##___________#__##_#__ ___#_____________________#___ ____#__#___##___##___#_##____ _____##_ ___##___##____#_____ ______#________________#_____ ______#______###_______#_____ ______#_____#_# ##_____#_____ ______#______###______#______ _______#__##_____##__#_______ _____###____#####____# ##____ ___##___#___________#___##___ __#______####___####______#__ _#___________###___________#_ #__#______________#______#__# #___#__###_________###__#___# #___###__חיים שלי אני__###___# _#__# __#__אוהבת____#____#__ __##__####___אותך___##___##___ _____#____#_______#____#_____ ____#______# _____#______#___ ____#______#_____#______#____ ____#______#_____#______#____ ____##____###___###____###___ המון אושר שמחה ואהבה ותיזכרי תמיד שהפורום וביחושית אוהבות אותך המונים!!!!

אהבות יפות שללי=]

תודה רבה על הכולל..! אני שמחחה כ"כ שאני חלק מהפורום הזה.. א-נ-י א-ו-ה-ב-ת א-ת-כ-ם תמייד. חוללה עליך מושלמות שלי. ספיר,טוש,ספיר,דילבוש כפרעליכם חוללה עליך אחיות יפות מואהה:-*

חח גמאת מתוקה נשמתיי

וכנראה שאני לא הראשונה שאיחלתי כי עשיתי את זה ארוך אבל לא נורא העיקר הכוונה

חעחע כפרע עליך שיירה שלי

לא משננה תמיד יש שנה הבאה חעחע מתה עליך ספיירה אהבבת חחי מווווווווואה:-*

באמא שלי זכרתיי!! אבל..../images/Emo15.gif

רציתי לפתוח לך מחר!! אז לא נורא.. =] מזל טוב מאמי עד 7493759430 ויותר =].. תהני בחיים ותפגשי ת'בויז =]

למעלה