חמודות שלי

חמודות שלי ../images/Emo24.gif

ספרו על משהו כייפי שעשיתן למען עצמכן השבוע, שגרם לכן להרגיש טוב יותר עם עצמכן, ליהנות מגופכן יותר, מהחושניות שלכן, שגרם לכן לקבל את עצמכן יותר, להעריך, לאהוב. פשוט משהו טוב שעשיתן למען עצמכם. ואם עדיין לא עשיתן משהו כזה, אז כתבו פה אולי מה אתן עומדות לעשות בשבוע הקרוב, עכשיו כשנזכרתן שהאפשרות הזו קיימת

ellulli

New member
אירובי + עיצוב!

גורם לי להרגיש טוב עם עצמי, עם הגוף, עם אוכל.

black hock

New member
הלכתי למכון כושר ולאירובי שזה תמיד

גורם לי להרגיש סקסית עכשיו גם הורדתי שיערות ברגליים (חבר בא לרגילה
) ואני מרגישה יותר קלה וסקסית
במשך השבוע אני הולכת להתפנק ולפנק את החבר ואותי וזה תמיד עושה הרגשה טובה

הממ...

קניתי ב"פוקס" בשבוע שעבר כמה גופיות ממש מחמיאות לגוף ואתמול לבשתי חצאית שהלוויתי מאחותי ואחת מהחולצות וקיבלתי מחמאות ממלא אורחים שהיו אצלנו ומידיד שיצאתי עימו. זה ממש עשה לי הרגשה טובה... תכנון לעתיד- רוצה להתחיל לחזור לעשות הליכות, כמו שצריך, להיכנס קצת לכושר.

וואי...

אני טסה עוד בידיוק שבוע לאבא שלי. כבר דיברתי איתו ואני אשן אצלו כל הזמן למשך 3 שבועות. כלומר יהיה לי סדנא אינטנסיבית איתו...אני מקווה שזה יעזור לי מבחינה נפשית..... עד אז הולכים לחגוג כל יום.....

גלית35

New member
היה לי אחלה סקס../images/Emo20.gif

והבחור צילם אותי תמונה בערום

amazone

New member
ולי היה עכשיו חרא של מסוקס

עם תוספות - קשוח עם אגו רגיש ופגיע שעשה לי את המוות במשך יותר משעה יאווילי ואני חשבתי שאני צריכה צומי - למה אני צריכה את זה בדיוק? ראבאק עם המסוקסים האלה - מי הפך אותם לנקבות? תעזבו אותי כבר עם השטויות האלה!!!

דיברתי עם אחותי../images/Emo56.gif

נשמע קצת בנאלי, אבל כשאת גרה בחו"ל, כל שיחה עם מישהו אהוב שנמצא במרחק יבשת+אוקיינוס עושה לך את היום. בכלל, מאז שאני כאן אני מעריכה הרבה יותר את המשפחה שלי ומקפידה לשמור איתם על קשר אינטנסיבי. השיחות הארוכות עם אחותי פעם בשבוע פשוט גורמות לי לפרוח. עוד משהו - קיבלתי ציון גבוה מאוד בקורס שהשקעתי בו את נשמתי. עוד משהו - שלשום ואתמול קיימנו יחסי מין נהדרים ממש. שילשום עשינו כבקשתי "מין אנאלי שטחי", זה מין אנאלי ללא חדירה אלא רק חיכוך שטחי. זה עשה לי פשוט טוב. מומלץ בחום.

יום.

New member
חחחח

התבאסתי מהשאלה הזאת, כי לא עשיתי שום דבר. עד שמילאתי את השאלון הזה, וגיליתי שלא משנה שכבר 3 חודשים (3 פאקינג חודשים) לא היה לי סקס (להפך זה אפילו עזר בשאלה מסוימת) אני 50% מופקרת

ellulli

New member
עשיתי, ויצא לי 16%..

חח חמוד הסקר הזה. אני ממש אוהבת סקרים יש לי מיליוני אתרים של סקרי אישיות כאלה, אם בא לך..

../images/Emo24.gif

נשמע שיש לך פרטנר נפלא
אני ממש יכולה להרגיש כמה אתם עובדים טוב ביחד...

יום.

New member
אדוני היקר! מה זה קנה גלשן?

דבר בציונים אדוני! דבר במספרים!

למעלה