חמואל החסון

חמואל החסון

היי סתיו!!! אוקיי..אהבתי את המחזמר "ג´וזף" אשר את כיכבת בו בתור המספרת!!! סתיו2 ניסה להיות אביב גפן אך ללא הצלחה....בכל מקרה-"תנוו לי את כותנתי...." בהצלחה בחיים!!! מאיה (crazy me)

חחח... אוקיי, קצת הסברים...../images/Emo13.gif

חמואל החסון זה הכינוי הסודי לבחור שמאיה אוהבת... המחזמר ג´וזף זה יוסף וכותונת הפסים המשגעת, שהעלנו את זה בביצפר, ואני הייתי המספרת... סתיו2 זה ידיד שלי ששיחק את יוסף, ומכיוון שגם לי קוראים סתיו אז הוא סתיו2... תנו לי את כותנתי - ציטוט מהמחזמר, כמובן... אני מקווה שעכשיו ההודעה הביזארית מובנת יותר...

חמואל החסון2

סתיו´ש!!! מה קורה??? האם את מפרסמת את כל חיי האישיים בהסברים לאומה??? לא אסלח!!! Anyways... היום ראיתי את חמואל והוא ממש מושלם,אבל לא משנה... רציתי הפעם לכתוב משהו שקשור לעולם... על דבר רציני... מצב המים בישראל!!! סתם... נראה לכם??? בכל מקרה, ראיתי את Moulin Rouge וזה לא משהו...אהבתי בקושי,בוא נגיד את זה ככה... יכול להיות שזה בגלל שהייתי סופר-עייפה כשראיתי את זה,אבל לא נורא... אני יוצאת לטיול שנתי ביום ראשון ואתם ל-א!!! אז, ד"ש לך, סתיו חביבתי...ואני מבטיחה לכתוב כאן שוב בקרוב... peace hippies!!! (או שלא..) מאיה.

h88

New member
מאיזו כיתה מאיה?

(סתם סקרנית, גם אני מגורדון והשתתפתי במחזמר. אם סתיו תתרכז חזק היא תדע מי אני) (ומזל טוב לפורום
נראה שאם הוא יצבור תאוצה הוא יהיה אם הרבה משתתפים
)

petra

New member
אה...

רק רציתי להגיד שזו לא שאלה כ"כ קשה (גם אני השתתפתי בג´וזף) ואם תחשבי תדעי את כל התשובות...

petra

New member
מסכימה

עם כל מילה... ובאמת שיהיה לך בהצלחה!

למעלה