חמה על חמתי

ח נ י ת ה

New member
חמה על חמתי

ביום שישי בערב בעלי מצלצל לאמא שלו שאנחנו לוקחים את הילדה לבית חולים עם חום 40 מעלות שלא יורדת . הגיברת קובעת שאישתך תיקח את הילדה לבית חולים ואתה חייב להגיע לארוחת ערב. בעלי ניתק לה את הטלפון. בשבת היא לא צילצלה לשאול לשלום הילדה. מה תגידו?

לפחות הוא ניתק

יש גברים שהיו רצים כמו כלב לפקודתה של אמא,,,, רק בריאות לילדה

נוי3

New member
מה אגיד?? היא לא שווה יחס!!!

הכי חשוב, מה שלום הילדה? מקווה שהיא מרגישה טוב ושהכל עבר.

כנראה חמותך נוהגת כמו שחמך נהג

בה? המנטליות לפעמים לא נפגשת עם הקידמה והמנטליות לפעמים הולכת יד ביד לאורך דורות עם הבורות. טוב שבעלך נהג כמו שנהג ועכשיו הבהמה לא התקשרה כי היא "כועסת" שבעלך לא הגיע . זה רק מראה כמה בורות ופרימיטיביות יש בדור ההוא. אבל למה ללכת רחוק? יש לבעלי חבר (שנאת חיי הוא ואישתו) בחור צעיר (שני בני הזוג בשנות השלושים המוקדמות) ממושב בדרום ואישתו מעריית פיתוח בצפון. יום אחד החלטנו שעושים על האש אצלם בחצר הבאנו את המצרכים ואישתו ערכה שולחן בחוץ והיה נחמד ונעים. התינוק שלהם ישב בכיסא תינוקות ומידי פעם האם האכילה אותו. היה שלב שהילד לא רצה לאכול ולא רצה להיות בכיסא שלו. האם הרימה אותו (אחרי שבכה וקרע לנו את עור התוף) ושמה אותו על ברכיה וניסתה לאכול. הבעל הבהמה שלה סיים את ארוחתו, הדליק סיגריה והמשיך לנשנש מהסלטים אבל לרגע לא העז לחשוב שאולי לאישתו לא נוח והילד מפריע לה (והוא אכן הפריע מאוד) והוא הרי כבר סיים את ארוחתו אז אולי יקח את הילד מידיה? כ ל ו ם !!!!!!! אשתו התייאשה מהנודניקיות של הילד, קמה מהשולחן ונכנסה הביתה בכדי לרחוץ את הידיים של התינוק. אני בעצבים (הצעתי לה לקחת את הילד אבל הוא לא רצה לבוא אליי) לקחתי את הצלחת המלאה שלה (בהפגנתיות בכדי שבעלה יראה שהיא לא אכלה, מה הפלא שהיא נראית כמו שלד?) ובקשתי מבעלי שישים לה את זה בחימום על האש. פניתי אל בעלה (לא עושה חשבון למרות שבעלי רב איתי אח"כ) ואמרתי: "יחתיכת מושבניק לא מפותח , תונסאי מגעיל זה מה שמלמדים אותכם בבית?". ההוא התייבש אבל צחק במבוכה ! עוד הוספתי:" יש לך מזל שאתה לא בעלי, כי שם על המנגל היית יושב בזה ברגע".

ח נ י ת ה

New member
תודה נשמות

הילדה מרגישה יותר טוב. יש אנשים שחושבים רק על עצמם לצערי ואחת מהם היא חמתי. יהיה קשה לי לסלוח לה. אבל בסוף אני סולחת. כל הכבוד לך סיגל שאת אומרת הכל בפנים. אני צריכה ללמוד.

sovlanit

New member
עיצה לחניתה

את האנרגיות שלך השקיעי עכשיו בילדה.איחולי בריאות שלוחים לה גם ממני. מנסיוני הרב -תמיד יש זמן למלחמות ולהתחשבנויות... חבל שתבזבזי אנרגיות על מי שחשוב לה להיות רק צודקת תמיד... אם תראי לבעלך מסירות רבה לו ולילדייך - בשלב זה -תוציאי הרבה מן העוקץ של דבריה .כך לא יהיו לה "הוכחות" מתוך התנהגותך. שבי עם עצמך וחישבי מדוע זה כל-כך מפריע לך. אולי תגלי שזה נובע מציפיותייך כלפיה. חישבי אם באמת ניתן לצפות ממניפולטורית [=ממנה] למשהו חיובי ומהו. העיקר שבעלך לצדך...זכרי זאת. חיים טובים ובריאים לכולכם.

למעלה