חמה ורטובה...

חמה ורטובה...

נכנסת למשרד שלי לשתי דקות, אין לי זמן היום אמרת, נתת כמה נשיקות חטופות איחלת שיהיה לי אחלה יום ונעלמת.... והיום היום אתה נראה הורס מתמיד, ריח ממיס חיוך מטריף משהו בך היה אחר , היה יותר מזמין יותר מחרמן מתמיד... מכמה נשיקות חטופות השארת אותי רטובה ומפנטזת עלייך.....יושבת בכסא בוהה במסך ומדמיינת אותנו צמודים (לדלת המשרד ;-) ) ואחד לשנייה , מתנשקים ברכות, מתנשקים בתשוקה, הידיים שלך מטיילות על גופי, מלטפות כל ס"מ , מרים לי את השמלה בעדינות ואיטיות שמטריפה, שולח אצבעות חוקרות לתוך התחתון נוגע לא נוגע בדגדגן , אני רטובה האגן זז מעצמו מנסה להיצמד עוד יותר ליד שלך אליך , לגרום לך לגעת בו להרגיש את הרטיבות... אתה עוצר אותנו לשנייה נועל את המשרד ומושיב אותי על הכסא חזרה...מרים שוב את השמלה מוריד לי את התחתון מחייך אלי בחיוך שאומר הכל.... עכשיו את הולכת לקבל פינוק אוראלי מטריף חושים....ו הלשון שלך מיד מוצאת את הדגדגן שכבר נפוח ומגורה ורק מחכה ללשון לאצבע למגע עדיין למגע חזק למגע שיביא אותי לפורקן... מלקק מוצץ מוסיף אצבעות שחודרות שחוקרות שמוסיפות לתחושה המדהימה והאורגזמה קרבה, אני נושכת שפתיים צריכה להישאר שקטה כשבתוכי מתחללת סערה והאורגמה מגיעה אורגמזה מדהימה, גמירה מטורפת שמשאירה טעם של עוד אז אני מושיבה אותך על הכסא משחררת את הזין המתוח לחופשי..אוספת אותו לפה למציצה עמוקה, אוספת בין ידי את הביצים בעדינות משחקת בהם מלקקת אותם ושנייה לפני שאתה גומר מתיישבת עלייך מחדירה את הזין עמוק לתוכי , רוכבת עליך בשקט מופתי...שלא ישמעו בחוץ את התפרצות הזרע החם בתוכי...שחא ישמעו את הגמירה המשותפת שלנו... פתאום נפתחת הדלת מחזירה אותי למציאות וזה אתה עומד שם אומר לי רק רציתי להגיד שלום לפני שאני יוצא לסופש... ואני נשארתי רטובה ומפנטזת...

giligil55

Member
משחקים באש

אתם עובדים יחד ? תזהרו , קצת מסוכן ...

YosB1

New member
הכתיבה שלך סוחפת..

הלוואי והייתי אני מי שאת מפנטזת עליו.. אני בטוח שלבחור לא רע בכלל..

למעלה