חמדי סליחי

Benedictus3

New member
צוצאליץ' בלם בינוני

אבל העובדה שלידו משחק כלום בצורת שחקן העונה לשם דקל קינן, לא מוסיפה לו בלשון המעטה

Benedictus3

New member
לכן נראה לי שלעובדה ששיחק ליד דקל

יש השפעה על היכולת שלו, אבל אין לי יותר מדי דברי סנגוריה לומר עליו ויש להחליף אותו בינואר (וכמובן גם את דקל ואת דגני)

Benedictus3

New member
הכל נכון ועדיין...

הרע ביותר בהגנה של מכבי חיפה (ובקבוצה בכלל אם נביא בחשבון את העליות שלו לנגיחה בקרנות...) הוא דקל קינן. הוא פשוט שחקן עלוב בכל קנה מידה, חסר יכולות טכניות וטקטיות, איטי ובלי שום הבנה של המשחק. הדבר מעורר תהיות רבות באשר לאיפה ממוקם השכל של השחקנים... בהתחשב בכך שמדובר בבחור אינטליגנטי ומשכיל, רהוט ונעים הליכות, אין לי אלא להסכים עם אלה שטוענים שהשכל של הכדורגלנים נמצא ב...רגליים...

Cade Foster

New member
דווקא מדינות הבלקן

אלה לא הדוגמה שהייתי רוצה שניקח בכל מה שקשור למנטליות. ובמיוחד סרביה.

zubumafu

New member

עד כה סטויקוביץ' לא הראה לנו את הצד המטורלל שלו...

droriko

New member
לא לא לא ו-לא

כבר עייפנו מחלוצים שהיו ״בסדר כזה״ בקבוצות ואצלנו לא תרמו. עם כל הכבוד זה לא איזה יעקובו בהפועל כפר סבא שאמרת עליו ״למה הוא לא במכבי חיפה״

Cade Foster

New member
אבל זה לא רק יעקובו

דגלאס דה סילבה, וינסנט אניימה, איתן טיבי, מהראן ראדי - על אף אחד מהשחקנים האלה לא אמרנו בזמנו "למה הוא לא במכבי חיפה" ומאוחר יותר בכינו כשראינו אותם פורחים בקבוצות אחרות. יש לך דרך לקבוע מי שווה את ההימור ומי לא?

droriko

New member
כן

יש כמה שחקנים בקבוצות קטנות שאתה אומר עליהם ״למה הם לא בגדולות״-למשל נוואקמה,למשל אופיר מרציאנו. סליחי הוא בינוני על כל הראש, וגם נגד נגד ההגנה המצחיקה שלנו הוא לא הרשים. בכלל אני לא אוהב את הקטע בישראל שכל אחד שכובש שער וחצי עושים ממנו כבר שחקן. זה התחיל עם שלומי אזולאי הירושלמי,ועכשיו זה התור של סליחי.

Cade Foster

New member
שאלה

כמה משחקים של סליחי ושל נוואקמה ראית שהחלטת שאחד צריך להיות בגדולות ואחד סתם בינוני?

למעלה