חמדי סליחי

Cade Foster

New member
הבעיה היא בציפיות שלנו

חלוצים שהם גם מהירים, גם עושים תנועה נכונה וגם יודעים לכבוש פשוט לא מגיעים לארץ. פעם היה יותר קל לשים את הידיים על כישרון צעיר, כיום לאימפריות הגדולות באירופה יש מערך סקאוטינג שדג את הכישרונות האלה ומביא אותם ישר לקבוצות הנוער שלהן ואותך משאיר בלי כלום. אז כן, אידריסו איטי, את זה (אני מקווה) ידעו כשהחתימו אותו. שאר הדברים לוקחים זמן. ואם אני צריך להצביע על בעיה שבגללה הוא לא מגיע למסירות רוחב... איזה חלוץ כן הגיע למסירות רוחב מאז שרפאלוב ומסיללה כבר לא כאן? אין לנו שחקני אגף!

droriko

New member
חן עזרא סידר לא כמה כדורים טובים

הבעיה עם אידריסו זה או שהוא לא מגיע אליהם או כשהוא מגיע הוא לא מצליח להשתלט על הכדור

droriko

New member
אגב שחקני אגף

לסאלה היה בקיץ הזדמנות להביא את גילי ורמוט אבל הסרבי ויתר ״כי הוא לא מתאים״. יופי,העיקר שעידן ורד וריוס כן מתאימים

Cade Foster

New member
טיעון חלש ביותר

אז מה, מעכשיו כל שחקן שנותן 5-6 משחקים טובים בקבוצה אחרת נבכה "למה לא הביאו אותו"? כי כל הקבוצה שלך מלאה בדיוק בשחקנים כאלה.

Cade Foster

New member
כן. הוא שחקן חלש אופי שתלוי לחלוטין באיכות השחקנים סביבו

אני לא בא לנבא מה היה קורה אילו הוא היה במכבי חיפה. הניחוש שלי הוא גרסה 2.0 של עידן ורד (שבתקופה שלו בבית"ר לא ראה את ורמוט של היום ממטר).

droriko

New member
ממש לא

אתה יכול לראות העונה שהוא מחזיק ממש לבדו את הפועל במקום הרביעי. גם בעונה שעברה כשהפועל התחברה לקראת הפליאוף העליון היא הפכה לקבוצה התקפה מבחינה קטלנית, בעיקר בזכותו וזכות דמארי(בן היתר גם שמה לנו רביעיה בבלומפילד)

Cade Foster

New member
אני משוכנע שבמכבי חיפה לא היית רואה את זה

קודם כל ורמוט הוא סמל בהפועל ואל תשכח איפה הוא גדל. הוא לא היה עובר למכבי חיפה מרצון. בלי קשר - לא משנה כמה טוב הוא, העניין המנטלי מוטל בסימן שאלה אצלו, וזה העניין האחרון שקבוצה במצב שלנו יכולה להתפשר עליו.

מצטרף לליאור

אף פעם לא התלהבתי מורמוט. מנטלית יש לו סף שבירה מאוד נמוך ומנהיג עוא בטוח שלא. לא שווה את הכסף לטעמי..

DRORIKO8

New member
בטוח שלא?

אליפות ושני גביעים זה לא מספיק בשבילך?
&nbsp
מה שכן הבעיה היחידה שלו זה שהוא פציע. אבל אם זה שיקול בהבאת שחקנים למכבי חיפה אז למה לעזזל הביאו את יוסי בניון?

אליפות לא נחשבת מעונת הקיזוז

עדיין לא מתרשם.
יוסי ביון הגיע יותר בשביל להביא מנוים והוא עשה את העבודה הזאת היטב. גם ההשפעה שלו בחדר ההלבשה בכלל לא ניתנת להשוואה..

DRORIKO8

New member
עזוב אליפות לא אליפות

הפועל תל אביב היתה קבוצה מצויינת באותה עונה,וגם בעונה שלאחר מכן כשסיימה מקום שני היא היתה מצויינת(בשתי העונות אגב היא היתה הקבוצה שכבשה הכי הרבה)
זה בדיוק איך שאני רוצה לראות את חיפה עכשיו,אליפות לא בוערת לי,חשוב לי קודם שנתחיל להיראות כמו קבוצת כדורגל,שאני ואתה אשכרה נהנה מהמשחקים שלה

אבל אז שיחקו בהפועל

גם שכטר, זהבי, דה סילבה וידין שעזרו לקבוצה להיראות טוב. עובדה שור וט ליד השחקני פח שיש היום לא מתעלה על עצמו כל כך. וגם עם החומר האנושי בחיפה הוא לא היה מצליח. הוא פשוט לא שחקן מנהיג מוביל..

DRORIKO8

New member
פה אנחנו חלוקים

קודם כל כמו שאמרתי, היום משחק עם שחקנים פחות טובים וחמור מכך עם מאמן גרוע. שחקנים כמו סאשה וזגורי וליאור לוי שפרחו אצל בן שמעון לא מוצאים את עצמם אצל דומב. ולמרות זאת הוא סוחב לבדו את הקבוצה למקום הרביעי. עכשיו לגבי העונה שעברה,ברגע שהעסק התחיל להתחבר אתה כן ראית את המנהיגות של ורמוט. ההתקפה של הפועל בחצי השני של העונה היתה נפלאה,כאשר הברומטרים היו ורמוט את דמארי(שאגב גם לגביו אני לא בטוח שאי אפשר היה להביא אותו). אני אישית תופס מורמוט, בטח ובטח שיותר מראיוס.

וליד ורמוט כן יהיו שחקנים מוכשרים, תורג'מן מוכשר מאד,חן עזרא מוכשר מאד, ערן ביטון שאני לא מבין למה הוא לא בסגל מוכשר מאד. שובל גוזלן כבר הוכיח את עצמו בעונה שעברה כחלוץ רחבה ומשום מה שיחררו אותו. היה אפשר להרים אחלה קבוצה,לסטנויביץ' יש אשמה גדולה מאד. ואולי זאת הבעיה במאמנים זרים,שהם לא מספיק מכירים את הכדורגלנים פה.

אבראא

New member

כל כך נכוןןן! הבעיה בחלק הקידמי קשורה בעיקר לעזרא וראיוס הקוטלי התקפות.
הבעיה במיטשל? שהוא תופס עמדה של זר, וכל שחקן ישראלי יכול להחליף אותו ביכולת שהוא מראה לנו.

baythedog

New member
תאמין לי, אני בעד

אם אפשר להביא מנטליות של כדורגלני הבלקן לקבוצה - מה טוב!

תראה את צוצאליץ

בשנה הראשונה שלו הוא היה הבלם הכי טוב בליגה. תוך שנה הוא איבד את כל המנטליות הבלקנית שלו והפך להיות סמרטוט. זה תופס לגבי עוד הרבה זרים פה בארץ שהמנטליות הישראלית מקלקלת אותם..

למעלה