חמדי סליחי

חמדי סליחי

בתקשורת נפוצות שמועות שחיפה מעוניינת בחלוץ האלבני של עכו במקום אדריסו כבר בינואר הקרוב.כמו גם נכתב במקומות מסוימים על תג מחיר של חצי מיליון יורו עבור סליחי למרות שחוזהו פג בסוף העונה בכל מקרה.דעתכם בנושא?

קודם כל הכי חשוב זה שכולם מבינים

שאדריסו הוא כישלון נוראישיש להיפטר ממנו מהר. לא יכול להיות שבשלב הזה של הליגה הוא יעמוד על אפס שערים ועם מאזן ״מרשים״ של אדום מיותר והתווכחויות עם כל דבר שז. להעיף ומהר.
&nbsp
לגבי סליחי, אני לא חושב שהוא החלוץ המתאים, בטח לא תמורת חצי מיליון יורו, בכל זאת בסוף העונה הוא יהיה פנוי(וגם כבר בן 31, שזה אומנם צעיר יחסית לאדריסו אבל לא חלוץ שאפשר לבנות שלד סביבו).
מקווה שסטיונביץ ימצא איזה סרבי מוצלח שהוא כבר עבד איתו ויודע בוודאות שיוכל להצליח כמו סטוייקביץ.

Cade Foster

New member
אין צורך למהר

זה לא שעם סאליחי הקבוצה הולכת לעשות מאזן מושלם עד סוף העונה ולהביא אליפות. החוזה שלו נגמר בסוף העונה? מעולה, להציע לו בדצמבר חוזה לעונה הבאה. אין צורך בpanic buy. מאידריסו צריך להיפטר בלי שום קשר לסאליחי. זה לא שחסרים לנו חלוצים בסגל (חסרים חלוצים טובים אמנם, אבל זה לא משהו שישנה הרבה).
&nbsp
צריך קודם להפרות את הקרקע כי אם תיקח את סאליחי כמו שהוא היום ותלביש אותו בחולצה ירוקה הוא ייראה כמו זוראן זאקיץ'.

DRORIKO8

New member
השאלה איך תתקדם העונה

אם חיפה תתאפס על עצמה ותהפוך לקבוצת צמרת שחר יתן לו את המפתחות כדי להמשיך עם השלד הזה בעונה הבאה,כמו שעשה עם בנאדו.
אם חיפה תסתבך בתחתית חלילה שחר יפטר אותו

baythedog

New member
אני חושב שסליחי הוא חלוץ מצויין

חלוץ מצויין עם עבר די מרשים ומספר ברגים משוחררים בראש...

הבעיה של אידריסו, לא שהוא בלוף (הוא לא), לא שהוא גרוע (הוא לא) ולא שהוא עושה בעיות (סתם קל להיטפל לזרים. חוץ מזה, רואים שהוא לוקח ללב את המצב בקבוצה). הבעיה היא שהוא חלוץ פיבוט קלאסי. ובמכבי חיפה היום, אין לחלוץ כזה מה לחפש בקבוצה כי הקישור שלנו שווה לתחת. אידריסו עושה תנועה שגם עוד שני עשורים תורג'מן לא יעשה, הוא לוחץ על ההגנה כמו שגם עוד מליון שנה עמאשה לא ילחץ והוא סוחב מגינים כמו שגם כשהמשיח יבוא (אם יבוא...) אבוחצירא לא יצליח. אבל הוא עדיין חלוץ פיבוט שכדי לכבוש תלוי בעיקר בכדורים שמכניסים לו לרחבה והיום אין אף שחקן שיעשה את זה.

סליחי הוא חלוץ אחר, יותר מזכיר את עמאשה כשעוד היה שחקן כדורגל מבחינת תנועה. הוא חלוץ שיוצר לעצמו מצבים. הבעיה אצל סליחי, שגם הוא סובל מתסמונת ריכוז קלוקלת...

אבל ביננו, זה לא משנה איזה חלוץ יבוא ואיזה יעזוב. לבעיה שלנו בחלק ההתקפי קוראים עזרא - ראיוס. כל עוד המשחק בנוי על שחקן קט-רגל ועל שחקן גמור מנטלית, אין לנו מה למכור.

דרך אגב, מה לעזאזל רוצים ממיצ'ל? אני מבין שהוא חדש ומטרה קלה, אבל הוא לא הראה שום דבר עדיין שמצריך העפה, מה עוד שהוא בכלל לא פתח את העונה עם הנמושות האחרות.

Cade Foster

New member
אבל הוא כן עושה בעיות

לקחת את מצב הקבוצה ללב זה לא משהו שאמור להתבטא בצעקות ובתנועות ידיים. כשאתה מתוסכל קשה שלא להבחין, זה נכון לגבי כל בן אדם. האיש פשוט לא יודע לשלוט בעצמו.
&nbsp
מסכים לגבי מיצ'ל. לא שהוא הבריק עד עכשיו (לפרקים אפילו היה חלש מאוד. לטעמי היה הכי גרוע על המגרש במשחק נגד עכו) אבל צריך לתת לו זמן.

עםכל הכבוד - עובדות בשטח

אדריסו לא עשה שום דבר ששווה איזכור לטובה עד עכשיו. גם ההרמות שכן הגיעו אליו לא נכנסו ועובדה שאפילו עמאשה, אבוחצירה טתורג׳מן הצליחו לכבוש רק אומרת עליו משהו. כן מתאים לא מתאים השחקן נכשל ויש להעיף כמה שיותר מהר!

Cade Foster

New member
האמת שזה לא אומר עליו כלום

גם אם הוא היה משחק בכל המשחקים עד כה ולא מגיע למצב הבקעה הייתי אומר שצריך לתת לו זמן, בדיוק כמו מיצ'ל. הבעיה היא הרבה מעבר למקצועית - הבעיה היא שהוא סרטן. וגידולים סרטניים צריך להסיר.

לדעתי פשוט אין לו את זה

יכול להיות שהיה לו את זה בעבר, בכל זאת יש לו רזומה לא רע אבל הבחור פאסה. כמובן שהאופי שלו מכער את העניין עוד יותר..

Cade Foster

New member
לטוב ולרע, אי אפשר לומר את זה על חלוץ על סמך 5 משחקים

אתה יודע קולאוטי וזה...

הלוואי והיה משאיר רושם כמו קולואטי

בחמש משחקים הראשונים שלו אבל אנחנו כבר בנובמבר, אדריסו כבר מיוני מתאמן עם הקבוצה ועדיין בלי שוםקשר הוא לא מספק את הסחורה.
אגב קולואטי - זאקיץ׳, דנטה לופז, סאסרץ׳, מרלון דה חסוס, והאנטיוכוס משנה שעברה..

Cade Foster

New member
גם קולאוטי התקשה בהתחלה להרשים

ואת העונה הוא סיים כמלך השערים. מבחינה מקצועית אני חושב שאידריסו חלוץ מצוין והוא עוד יוכיח את זה. אבל אני מקווה שיוכיח את זה בקבוצה אחרת, יש לנו מספיק סרטנים מבית, אי אפשר להרשות לעצמנו אחד שתופס עמדה קריטית של זר שאמור לשדרג אותנו.

צריך לזכור אבל

שקולואטי לא פרח כזה מאוחר, כבש את הראשון שלו מחזור שלישי בלבד, שעוד לפני הוא כבש באירופה נגד דינפרו. לא הייתי משווה בין המקרים.. אגב חבל שלא החזירו אותו, בזמן שקולואטי עושה חיל בקפריסין נתקענו עם אדריסו.

DRORIKO8

New member
גם אני לא מבין למה לא החזירו אותו

לדעתי, ואני יודע שחלק חלקו עלי,גם עדן בסט היה אחלה אופציה שהונחה על השולחן(אולי בינואר?)

droriko

New member
הבעיה איתו היא קודם כל מקצועית

אין מה לעשות-הבן אדם איטי כמו צב, מה יעזור אם תיתן לו זמן? מה הוא יהפוך באמצע העונה לגארת בייל?
ועזוב את זה שמחוץ לרחבה אתה משחק עם 10 שחקנים מראש(כל כך הכדורגל של שנות ה-90) גם ברחבה, שזה אמור להיות מרחב המחיה שלו, הוא לא מתפקד, לא מגיע למסירות רוחב, לא מגיע לכדורי גובה,בפעמים הבודדות שהוא כן הגיע זה לא הנגיחות האימתניות שהבטיחו לנו. הוא יותר גרוע אפילו מפרישקין, פרישקין לפחות ידע לעשות פעם ב-משחקים איזה סיבובון וגול. אידריסו הוא פנסיונר שמושך כמה שיותר בשביל עוד קש.

למעלה