חמאת קקאו

Devir2

New member
חמאת קקאו

שלום, רציתי לשאול כיצד אני יכול לצבוע חמאת קקאו? יש איזה קישוט שמכינים כך: מקמטים נייר אפייה, מורחים עליו חמאת קקאו בצבע כלשהו-מקפיאים עד להתמצקות, מורחים שוקולד מטומפרר ומחכים עד שיתמצק סופית מפרידים מהנייר ומשתמשים-קישוט נורא יפה, ועד כה לא הצלחתי לצבוע את החמאת קקאו(אולי כי היא שומן, ושומן לא קולט אליו את אבקת צבע המאכל) איך לדעתכם אוכל לצבוע את החמאה(אם בכלל זה אפשרי..)? והאם גם החמאת קקאו דורשת טמפרינג.? ערב נעים ושמח דביר

צביעת חמאת קקאו

הי דביר, עליך להשתמש בצבעים על בסיס שומן נדמה לי שסו שף הם היבואנים של צבעים מיוחדים לשוקולד (מאקי?) יש לטמפרר את חמאת הקקאו אחרת תהיה תפרחת מכוערת עליה, מה פתאום להקפיא????? חכה להתגבשות של החמאה המטומפררת לפני המשך העבודה עם השוקולד.

מאקי

New member
../images/Emo25.gif OIL CENDY של אמריקולור מתאים ותפור

לעניין. מאיפה אתה בארץ? ונאמר לך אצל מי .. יש מיוש תודה שזכרת ו.. מה פתאום להקפיא.?????????

בטח זוכרת ../images/Emo13.gif

אשמח לנסות אותם מתישהו, בקורס בבלגיה השתמשנו בצבעים כאלו הסיבה אגב שיש צורך שיהיהו שומניים היא שניתן יהיה לטמפרר אותם עם החמאה/שוקולד.

Devir2

New member
תודה רבה על התשובות!

אני מעפולה(בצפון), יש משהו באיזור? יש אצלינו חנות מתמחה באפייה "כתרי", לשאול אותם אם יש להם צבעי מאכל ע"ב שמן? או שיש לזה שם מסויים? חוצמזה תודה רבה על התשובות(והצבע מאכל לא יהרוס לי את הטמפרינג של החמאת קקאו?) וההקפאה נועדה רק לזירוז ההתקשות- זה בסדר? ושאלה אחרונה(אפשר?
) איך אתם שומרים את השוקולד שלכם בימים אלו? אצלינו הטמפ' ממש גבוהה וממש חם פה ובשבועיים האחרונים השוקולד שבארון הפך להיות רך מאוד-כדאי להכניס למקרר?(בעצם הכנסתי כבר למקרר.זה בסדר
) ואם אסור למקרר הלחות והחום שיש באוויר לא הורסת אותו? שוב חוזר הוא ממש רך. ליל טוב וחלומות מטומפררים :) דביר

מאקי

New member
סו שף בחיפה 7 ימים בשבוע. אתם מוזמנים ותקבלו

הסבר מלא. גם פה חם ככה שיש מזגנים סביב השעון בבית אני שומרת במקלט שם קריר יותר ואני אוטמת היטב את השוקולד היקר יותר מאחסנת במקרר יינות הטמפ במקרר הרגיל נמוכה מדי עבורו

למעלה