חמאס וחיזבאללה סתם מבזבזים כסף על טילים

Bella Lola

Active member
הם צריכים לשלוח לפה גשם ורוח וזה יהיה הסוף של מדינת ישראל.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
IMG_20250221_130642.jpg

מתוך קבוצת הווטסאפ שלי עם המתווך (מוכרת את הדירה שלי).
זו גם לא הפעם הראשונה שזה קורה...

נ.ב. אני יודעת שאין לזה שום קשר לפורום, אבל רציתי לשעשע אתכם קצת. לגמרי אבין אם ההנהלה תחליט למחוק את הפוסט.

יעיש התימני

Well-known member
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
צפה בקובץ המצורף 124039

נ.ב. אני יודעת שאין לזה שום קשר לפורום, אבל רציתי לשעשע אתכם קצת. לגמרי אבין אם ההנהלה תחליט למחוק את הפוסט.
למה שתמחק?
אנחנו אוהבים לצחוק, אין לנו קיבעון "רק על.."

Bella Lola

Active member
למה שתמחק?
אנחנו אוהבים לצחוק, אין לנו קיבעון "רק על.."
קודם כל, שמחה לדעת שנותרו עוד אנשים שפויים במדינה/עולם הזה שמצאו את ההתכתבות הזאת מצחיקה!

פשוט היה לי פעם מקרה שהגבתי על פוסט שקפץ לי בדף הראשי ולא הסתכלתי לאיזה פורום הוא שייך ולא כלום, פשוט הנושא עניין אותי, קראתי והגבתי... ואז הגיבו לי על התגובה שלי וכחלק מהתגובה דיברו כבר על משהו אחר (חלק מהאקטואליה/היסטוריה של המדינה) ואמרתי שאין לי מושג במה מדובר, אז נפלו עליי כמה מחברי הפורום בקטע של "מה את עושה בפורום אקטואליה אם את לא מבינה באקטואליה?!"

מאז אני נזהרת.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
קודם כל, שמחה לדעת שנותרו עוד אנשים שפויים במדינה/עולם הזה שמצאו את ההתכתבות הזאת מצחיקה!

פשוט היה לי פעם מקרה שהגבתי על פוסט שקפץ לי בדף הראשי ולא הסתכלתי לאיזה פורום הוא שייך ולא כלום, פשוט הנושא עניין אותי, קראתי והגבתי... ואז הגיבו לי על התגובה שלי וכחלק מהתגובה דיברו כבר על משהו אחר (חלק מהאקטואליה/היסטוריה של המדינה) ואמרתי שאין לי מושג במה מדובר, אז נפלו עליי כמה מחברי הפורום בקטע של "מה את עושה בפורום אקטואליה אם את לא מבינה באקטואליה?!"

מאז אני נזהרת.
אין לי אישית שום בעיה עם כל נושא ללא קשר לניהול הפורום בכלל אבל-כשדברים יוצאים מפרופורציה ועושים לי ולעוד כמה חברי פורום בחילה אז אני מתערבת אחרת-אין לי עניין להתערב,לא גננת,הכול פה נעשה בהתנדבות,נטו.
יש כמה מחברי פורום אקטואליה שמציצים פה,כותבים/מגיבים,למה שאגביל אותם?
כל עוד שהכול בצורה מכבדת welcome l🙏
שבת מבורכת..

נערך לאחרונה ב:

Yakir4179

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 124039

מזג אויר זה פקטור שמשפיע,ביטלתי סופש בעיר הקודש בגלל חשש לשלג,ולא בא לי להיות נצור ,ככה חשבתי שאתמול ירד שלג,הייתי פעמיים בעבר ונתקעתי והרגשתי מה זה להיות נצור קופא מקור,שאין מצרכי מזון במכולת כי רוקנו אותה, ככה זה בירושלים

Bella Lola

Active member
מזג אויר זה פקטור שמשפיע,ביטלתי סופש בעיר הקודש בגלל חשש לשלג,ולא בא לי להיות נצור ,ככה חשבתי שאתמול ירד שלג,הייתי פעמיים בעבר ונתקעתי והרגשתי מה זה להיות נצור קופא מקור,שאין מצרכי מזון במכולת כי רוקנו אותה, ככה זה בירושלים
אוקי, אני לא בירושלים. אני בגוש דן. היה 5 דקות של גשם. אפילו לא גשם כבד. טפטוף+.
לא דובר על סופ"ש וגם לא על נסיעה ארוכה.
נסיעה בתוך העיר, מהבית שלהם, לאוטו, לדירה שלי, 10-15 דק' ביקור, חזרה לאוטו, ושלום על ישראל.
"מזג האוויר" שהיה זאת ממש לא סיבה מוצדקת לביטול תוכניות כאלו.

ובוא, אנשים גרים במדינות הרבה הרבה הרבהההה יותר קרות ממדינת ישראל ואיכשהו "שורדים". לא קופאים מקור, יש אוכל במקרר, והכל ממש סבבה.

דורון-55

Well-known member
הייתי בסופ"ש בירושלים היה אומנם קר אבל לא משהו
כמו שתיארו לבטל סופ"ש בגלל מזג אוויר .
נצור לא נסחפת קצת ;)

דורון-55

Well-known member
אם הכוונה לפוסט שלי, אז כן, כמובן שזה הכל נכתב בהומור.
למרות שבאמת נשגב מבינתי ביטול תוכניות בגלל טפטוף של גשם.
לא חושב שזה בגלל הטיפטוף כמו הקור שחשבו שיהיה
למרות שקר אבל לא קפוא כמו שדיברו .
אבל בזמן הזה אין כמו בבית עם כוס מרק מהביל ;)

Bella Lola

Active member
לא חושב שזה בגלל הטיפטוף כמו הקור שחשבו שיהיה
למרות שקר אבל לא קפוא כמו שדיברו .
אבל בזמן הזה אין כמו בבית עם כוס מרק מהביל ;)
נו אז קר, אז מה? אז זה עוד יותר מגוחך. בגלל זה מבטלים תוכניות? שמים מעיל, צעיף, כובע, לא חסר בגדים ואביזרים שיעזרו לנו לא לקפוא מקור.
זה כמו שאני אבטל תוכניות כי "חם מדי" ולא בא לי לצאת החוצה ולהזיע. זה מגוחך.

דורון-55

Well-known member
נו אז קר, אז מה? אז זה עוד יותר מגוחך. בגלל זה מבטלים תוכניות? שמים מעיל, צעיף, כובע, לא חסר בגדים ואביזרים שיעזרו לנו לא לקפוא מקור.
זה כמו שאני אבטל תוכניות כי "חם מדי" ולא בא לי לצאת החוצה ולהזיע. זה מג
אנחנו לא יודעים מה היה לצד השני ,
יש מצב שצץ להם משהו ,
והפילו את זה המזג האוויר .
כל עכבה לטובה

שי12346

Well-known member
אמממממ אני לא זוכר מתי מזג האויר בארץ עצר אותי מלהגשים 😍😍 וגם לה ❤️❤️הכל תלוי כמה רוצים באמת...
כמובן אם יורדים טילים .. או כבישים חסומים .. זה דבר אחר. אבל אם הכל פתוח ובטוח ... אין חם או קר מידי להגשמה 😍😍

Yakir4179

Well-known member
הייתי בטוח שירד שלג חריג,ואז אני נתוק עד זחפתחו כהישים,יום א צריך להיות בעבודה ,הסופש אני בירושלים נראה אך יהיה

Yakir4179

Well-known member
נתקעתי פעמיים עם בוש ואובמה שבאו וגם כשירד שלג 200 שח מוניות,ברגע שכבישים סגורים הלך עלייך תחגה בסבלנות ,זוכר גם שרוקנו את הסופר לגמרי כמעט נותרתי בלי לחם ומוצרי חלב בדירת רווקים

למעלה