חם!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא geva
  • פורסם בתאריך

geva

New member
חם!!!!!!!!!!!!!

כל כך חם! יש לי שתי כלובים 1 בגודל חצי מטר על מטר על מטר וחצי של לאב בירד, תליתי להם מתקן עם מים שיוכלו להתרחץ בו ולקרר את עצמם השני הוא בגוד שתי מטר על מטר על מטר שמונים ובו יש תוכונים וקוקטילים, שמתי להם תבנית חד פעמית עגולה בתחתית של הקלוב עם מים, בנוסף התזתי קצת מים בצורת ערפל ולא בזרם ישיר ע"מ שיעזור להם להתקרר יש לציין שיש לי 3 גוזלים של קוקטילים, ובערך 13 ביצים של תוכונים. נתתי לשתיהם ירקות שיוכלו להתקרר גם ע"י אכילה חיכוח. יש עוד דברים שניתן לעשות כדי לעזור להם? עדיף שיהיו חשופים לרוח חמה או לסגור צד אחד של הקלוב עם נילון? בבקשה תענו לי...זה ענין של חים ומות בשביל התוכים שלי... גבע

לגבי התוכונים והקוקוטלים....

הם מסתדרים יחד? גם ברבייה? כאילו התוכונים לא מפריעים לקוקוטלים לדגור/ לגדל גוזלים או להיפך?? כי יש לי תוכונים ופינקים כרגע.. ותכננתי להביא גם קוקוטלים אבל אז התוכונים הפריעו לפינקים ברביה(זרקו את הביצים שלהם מהקן) אז החלטתי לא להביא קוקוטלים כי הם בטח יעשו להם את אותו הדבר... אז איך זה אצלך ? הם לא מפריעים אחד לשני??? לגבי החום- אצלי הם חיים בחום כבד(אילת..) ובנתיים לא עושה רושם שהם סובלים.. יש להם בריכה עם מים כדי לקרר את עצמם, הם נמצאים בצל, ואני שוקלת להתקין שפריצרים של "ערפל" כמו שקראת לזה שזה גם יעזור... אבל עקרונית לא נראה לי שיש עוד דברים.. אתה יכול להשפריץ עליהם ידנית עם שפריצר של צמחים....

geva

New member
אין שום בעיה בנתים

היו כבר גוזלים לקוקטילים וגם לתוכונים

למעלה