חם.... שירשור פוקימונים קרירים!!!!!!!
O OFIRB9 New member 9/7/04 #7 גם מים זה קר ואתה מוכן לרדת ממני ולסתום כבר?! יש לך רק דברים רעים להגיד על כל דבר! מה אתה חושב להשתלב בזכות זה או משו?! תרד מהרעיון
גם מים זה קר ואתה מוכן לרדת ממני ולסתום כבר?! יש לך רק דברים רעים להגיד על כל דבר! מה אתה חושב להשתלב בזכות זה או משו?! תרד מהרעיון
A amitasafzabida New member 9/7/04 #8 דברים רעים? זה לא דברים רעים. זו דעה. כדיי לך גם לחשוב איפה אנחנו נמצאים.
ע ערן המגניב New member 9/7/04 #11 שניה על פרגון! מה נסגר איתו?! במשחק בגמבויי הוא נחמד - הוא לא סוס אבל הוא גם לא חלש! בחיים שלי לא ראיתי אותו בסדרה!!! הוא הופיע באיזה פרק שפספסתי
שניה על פרגון! מה נסגר איתו?! במשחק בגמבויי הוא נחמד - הוא לא סוס אבל הוא גם לא חלש! בחיים שלי לא ראיתי אותו בסדרה!!! הוא הופיע באיזה פרק שפספסתי
H Houndour New member 9/7/04 #12 אלהים אדירים ../images/Emo2.gif ../images/Emo79.gif אני מקווה שזה לא מדבק!!
H Houndour New member 9/7/04 #13 ובקשר לשאלה שלך, ../images/Emo79.gif הוא הופיע בפרק שהאמריקקים פסלו.
ק קטרפי New member 9/7/04 #15 זה לא האמריקקים ../images/Emo110.gif זה ניפסל ביפן אחורי השידור הראשון של הפרק, שמלא צופים חטפו ממנו אפילפסיה. (יותר מדיי אורות מתחלפים) אפשר להוריד אותו מהענטרנט אין לי מושג איפה אבל מצאתי פעם
זה לא האמריקקים ../images/Emo110.gif זה ניפסל ביפן אחורי השידור הראשון של הפרק, שמלא צופים חטפו ממנו אפילפסיה. (יותר מדיי אורות מתחלפים) אפשר להוריד אותו מהענטרנט אין לי מושג איפה אבל מצאתי פעם
T Thestral New member 9/7/04 #16 אחלה שרשור../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif אחלה רעיון. ועל זה, אופיר תקבל ואתם... לא!
אחלה שרשור../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif אחלה רעיון. ועל זה, אופיר תקבל ואתם... לא!