חם מהתנור...

חם מהתנור...../images/Emo9.gif

היא בוכה....<ההיא עם ה ס>וכן....היא יפה גם כשהיא בוכה. וזה אחרי שכבר שעתיים לא שמעתי מהם מילה <היא וסחף...כן שחף> * למה את בוכה? - אני נתנתי לו...ת.ת.ת. ביגלה סלי ל סחף הזה! * נו...זה יפה שנתת לו....אזז למה לבכות? - כי...כי.. כי...נתנתי לו.. * נו באמת ...רצית לתת לו? - כן * אז למה לבכות? <בנתיים ה סחף הזה...עומד....מסתכל עליי...עם חיוך כזה של מלאך> - כי...כי.. נתנתי לו "את לא מבינה"!! <עכשיו היא גם כועסת וגם בוכה> * טוב...רגע...תקשיבי לי... נתת לו כי רצית לתת לו? - כןןןןןןןןןןןןן * אז למה לבכות עכשיו? את רוצה שהוא יחזיר לך? <איזה יחזיר....הוא מחייך ואוכל בקצב של תכף נגמר לו> - לאאאאא........אני לא רוצה שהוא יחזיר לי! * <אני כבר תכף בוכה איתה> אז מה את רוצה בדיוק? - ס.. ס... ס... ס שיגיד "תודה!" אני נתנתי לו.....כי רציתי שיגיד לי תודההההההההה!!!! אני הבנתי.......אבל ההוא.....ה סחף הזה.....כל כך עסוק עכשיו בלבלוע את כל הביגלה....שלא נשאר לו מקום בפה ל תודה! והיא מממשש........לא מוותרת....... אבל לפחות תגיד תודה יא...סחף אחד! חמודים הדרדוסים האלה....... שוקולדה שומרת רגעים מתוקים

פרח נתנתי לנורית ../images/Emo13.gif

איך שאני מתגעגעת למריבות האלה.... אצלי הדרדסים כבר גרגמלים והמריבות - בהתאם

הבהרונת קטנטונת..

תודה לכל אלה שמגיבים לי ב מסרים אבל..... זה סתם מעמיס לי את התיבה ההיא...ובכלל אם כתבתי כאן..ולמישו בא להגיב.....שיגיב כאן! אהה....ובקשר למסר ההוא...התשובה היא לא! חד וחלק....לא! אני ברורה? <חבל שלא הגבתם כאן....חלק מכם....זה היה יכול להיות מעניין> מה שברור......שפה....הפורום הזה....הוא מקום מצויין ל.... "פרסומות" ושוב תודה בוקר טוב שוקולדה

תגידי,

ממתי עשית הבהרה ?.... :) בוקר טוב צ´וקולדה
רוצה חיוך של בוקר ממך
* לא! לא זזה עד שמקבלת חיוך ... * רגע, קחי משו .. <> היום ביום היום ביום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל כך אני כבר לא עצוב כל כך אני יודע היום היום אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות היום אולי אני נרגש אתה שומע היום תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך היום ביום הזה ממש הדליקי פמוטים שלושה אמרי הכל בלחישה היי שותקת היום היום אני אולי נרגש אני אומר תפילת תודה אמרי שאין זו אגדה אמרי בשקט היום תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך היום ביום הזה ממש אני שואל את אלוקים אני שואל את אלוקים אני כורע היום היום אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות אני אוהב פתאום לחיות אתה שומע היום תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך, והולך, והולך <דורית ראובני – היום ביום הזה>

../images/Emo9.gif

מה רע בחיוך של שקיעה? אהה? הבהרה.:).... אהבתי
. תביא סיר שלך.....בלילה הייתי כאן!

מיכל31

New member
חםםםם מהתנור שלי

בתי בת ה-6 פוקחת את עיניה הבוקר אמא שמעי דיקלום (מעניין על מה חלמה) "הבית קר ואין בו מנוחה ומשום מה נאבדה השמיכה" אני :
,"יפה ממי רק תיקון קטן אבדה" היא:
בדיקלום שלי נאבדה חחחחחחח מתה על היציאות של הקטנה הזו. בוקר טוב לכולם.

זה בסדר אני כבר התרגלתי..

לתגובות במסרים על דברים שנכתבים פה.. לפחות אני כבר לא בוכה שאין לי מסרים
מתנחמת בזה חחחחחח

זהר nj

New member
שוקול דה

זה מתוק מה שכתבת אני לפעמים אוכל לילדים שלי ת במבה בדרך מ הקניות ו אומר להם ש לא היה....מה תגידי על זה ?

ורגע מתוק שלי...

לקחתי את האניגמטון לשיעור התעמלות בקאנטרי. התחלנו לשוחח ברכב על פעולת המעי הגס (נשבע לכם, והוא בן ארבע וחצי) שהוא לפתע אומר "סליחה". לא הבנתי את ההקשר אז שאלתי אותו למה אמר סליחה. "עשיתי גרפס" הוא השיב בנונשלנטיות והתבונן החוצה. "לא שמעתי את הגרפס" אמרתי בחיוך מסופק של אבא של איינשטיין. "כי זה היה גרפס חלס!" הוא הבהיר במבט חסר סבלנות. המשכתי בנסיעה מחוייך שלפתע שמעתי רעש אדיר שגרם לי לצלצולים באוזניים. מיהרתי לבחון עד כמה אני קרוב לאוטובוס שהתפוצץ. "סליחה, זה היה גרפס חזק" אמר האניגמטון והמשיך להתבונן החוצה.

העליתי את הנושא לדיון במשפחה חחחח

האם אני באמת לא מובן? האניגמטית אמרה שלעיתים אני מקצר מתוך תפיסה מוטעית שאנשים יבינו אותי גם בלי צורך להרחיב. כך שכנראה נעמי (ואחרות) צודקות...(אם כי באפילוג השתדלתי להרחיב עד קצה גבול היכולת שלי)

נשית~37

New member
איזה שירשור מקסים ../images/Emo9.gif

הם האושר הגדול. שוגי (ככה אנחנו קוראים ל-סחף שלנו חחחחח) אוהב לבחון את הגבולות של אמא שלו...ויש לו סבלנות כמו למדריכים במכון אדלר
. תמיד אחרי "ריב" שלנו (בעיקר כשאני מתעצבנת עליו) הוא קורא לי הצידה ====>> ואומר לי בקול מאוד רגוע ... את יודעת שאני אוהב אותך נכון? חחחחחח אני מתאפקת לא לאכול אותו ועונה לו ... כן, בטח שאני יודעת...אתה יודע ש...(
עכשיו הוא כועס כי הפרעתי לו באמצע הנאום)...טוב מאמי אתה צודק, תמשיך....אז את יודעת שאני אוהב אותך...נכון?? כן, יודעת. אז אני לא מבין למה את מדברת אלי בכעס? את יכולה להגיד לי ואני אעשה מה שתרצי...למה לכעוס עלי? נכון אתה צודק...אבל כנראה שגרמת לי להתעצבן מאוד...אז התעצבנתי (חחחח) טוב, אז תבקשי סליחה...ונשלים.

למעלה