חם לכם? אוהבים חום? חום,זה שנאת חיי... המזגן אצלי כבר פועל... ליל מנוחה לכולם.
ט טל205 New member 14/4/09 #1 חם לכם? אוהבים חום? חום,זה שנאת חיי... המזגן אצלי כבר פועל... ליל מנוחה לכולם.
פ פלפל חריףף New member 14/4/09 #2 חם לי ואני אוהב את זה שלשום ברוב טיפשותי הלכתי לעבודה עם חולצה ארוכה אז ממש נצלתי, אתמול כבר הלכתי עם קצר והיה לי ממש נעים, בסניף ממש חם כי הוא היה עמוס נורא אבל בחוץ באוויר הפתוח כיף כשחם. אגב, הבוסית שלי התלהבה מהעבודה שלי!
חם לי ואני אוהב את זה שלשום ברוב טיפשותי הלכתי לעבודה עם חולצה ארוכה אז ממש נצלתי, אתמול כבר הלכתי עם קצר והיה לי ממש נעים, בסניף ממש חם כי הוא היה עמוס נורא אבל בחוץ באוויר הפתוח כיף כשחם. אגב, הבוסית שלי התלהבה מהעבודה שלי!
ט טל205 New member 14/4/09 #3 יפה לך אני כבר משבוע שעבר עם קצר.. מה בדיוק אתה עושה בעבודה שהבוסית תמיד מבסוטית? חח
פ פלפל חריףף New member 14/4/09 #4 זו בוסית חדשה אני מטייל בין סניפים, מסתבר שלא מעט בוסים היו מרוצים ממני. לזו מאתמול יצא לי להחמיא על משהו, אבל לא זה מה שגרם לה לשבח אותי(לפחות ככה נראה לי)
זו בוסית חדשה אני מטייל בין סניפים, מסתבר שלא מעט בוסים היו מרוצים ממני. לזו מאתמול יצא לי להחמיא על משהו, אבל לא זה מה שגרם לה לשבח אותי(לפחות ככה נראה לי)