חם לכם?

Atex445

New member
חם לכם?

אני נמססססססססססססססססססססססססססססססססס

לא שמעתם על המצאת המזגן?!

בשקד בכלל לא חם.. נעים ביותר. אני אפילו עם מכנס ארוך מרוב שלא חם לי

לכם חם?!??

אל תשכחו שאני שחורה קולטת חום הרבההה יותר מהר מהלבנים שנמצאים פה בפורום.!!! אזזזז כןן חם משהו היסטרי.. וכן בשקד מזה נעים שם בקיץ מזה נעים..כאילו לא חם בצורה היסטרית ובערב בכלל קריר אפילו.. יווו איך אני מתגעגעת ליישוב המשעממם הזה..יאלללה..

את מוזמנת לבוא לפה...

חחח זוכרת שנה שעברה שהיית אצלי, באוגוסט הלכנו בלילה עם סווצ'רים מרוב שהיה פה קר?

איך אני ישכח..

באוגוסט ללכת עם סווצ'רים רק בשקד זה הגיוני..חחחח ואייי אני חייבת לעשות גיחה אליכם..

ללינוי..

אולי את שחורה אבל לא כמוני... תישאלי את אור עשינו השוואה.. חיחי וחם לך כי את בפתח תיקווה.. בואי לפה בכיף...

חחחחח

תוצרת רוסיה.. אהבתי.. אור אל תידאגי!!! אם מייקל ג'קסון הצלח להיות לבן אז אפילו את תצליחי להיות שחורה.. אחרי כמה מאוד טיפולים ניתוחים וכו'...

ומיכאל..

מתי תבין שאני יותר שחורה ממך..?!!!?!?!?!?!?! כאילו מה אתה לא מבין..אתה לא רואה.. לך לבריכה שבישוב שלכםמה שאני בטוחה שאתה עושה כל יום ותתפוס יותר צבע ואזז תבוא ותגיד לי שאתה יותר שחור ממני.!!!!

לינוי לינוי...

אחחח מה את לא מבינה..? אני שחור ואת לא!!! אולי קצת.. ואני מבין ורואה שאני יותר...וזה מה שאנ עושה... חחח אחות של אור שמה שמן כיאילו שזה יעזור לה.. חחחח

מיכאל&לינויה!=]

תקשיבו חמודים שילי!=] בואו נחליט ונסכים פה אחד שאני יותר שחורה משניכם ביחד!חחח
סתם... האמת היא שאינלי מושג מי מכם יותר שחור אבל אנחנו נוכל לראות את זה ב-07.07.07 במסיבת הקיץ החמה שלנו-כמובן אם מיכאל [בעלי] יואיל בטובו להגיע- אז תבואו בהמוניכם!!!!

לא כי את בטח שחורה...

בטח שחכתי איזו שחורה את!! סליחה אני מיתנצל.. רגע דיאנה זה שם תמני לא??? אם אני יואיל בטובי.. חחחח אם יהיה יח איך ללכת לחזור ולמה ניראה לי שלא בדקת אוטובוסים דיאנה..? אני מקווה לבוא.. המעוז ליד היכל התרבות נכון?

למעלה