אל תשכחו שאני שחורה קולטת חום הרבההה יותר מהר מהלבנים שנמצאים פה בפורום.!!! אזזזז כןן חם משהו היסטרי.. וכן בשקד מזה נעים שם בקיץ מזה נעים..כאילו לא חם בצורה היסטרית ובערב בכלל קריר אפילו.. יווו איך אני מתגעגעת ליישוב המשעממם הזה..יאלללה..
מתי תבין שאני יותר שחורה ממך..?!!!?!?!?!?!?! כאילו מה אתה לא מבין..אתה לא רואה.. לך לבריכה שבישוב שלכםמה שאני בטוחה שאתה עושה כל יום ותתפוס יותר צבע ואזז תבוא ותגיד לי שאתה יותר שחור ממני.!!!!
תקשיבו חמודים שילי!=] בואו נחליט ונסכים פה אחד שאני יותר שחורה משניכם ביחד!חחח
סתם... האמת היא שאינלי מושג מי מכם יותר שחור אבל אנחנו נוכל לראות את זה ב-07.07.07 במסיבת הקיץ החמה שלנו-כמובן אם מיכאל [בעלי] יואיל בטובו להגיע- אז תבואו בהמוניכם!!!!
בטח שחכתי איזו שחורה את!! סליחה אני מיתנצל.. רגע דיאנה זה שם תמני לא??? אם אני יואיל בטובי.. חחחח אם יהיה יח איך ללכת לחזור ולמה ניראה לי שלא בדקת אוטובוסים דיאנה..? אני מקווה לבוא.. המעוז ליד היכל התרבות נכון?