חם לי ברחם

תולו

New member
חם לי ברחם ../images/Emo186.gif

אני לא צוחקת - יש לי מין זרמים חמים כאלה באיזור הרחם. אני אחרי צילום רחם ויומיים אחרי ביוץ. מה פה קורה פה ? מישהי חוותה את זה אחרי צילום ? אני ממש מקווה שלא עשו לי נזק שם. כמו כן, שאלה - האם ציסטה, אשר התכווצה בעקבות גלולות, עד כמעט העלמות מוחלטת (פונקציונאלית - כפונקציה של הטיפול - איקק+הזרעה+כוריגון) יכולה לצמוח לה מחדש גם כאשר אין טיפול הורמונלי ?

חבובי

New member
לא ממש מבינה בזה...

אבל מקפיצה את ההודעה למומחיות...
בהצלחה!!

נועם@בת

New member
הניחוש שלי אומר שאת מאוד מרוכזת

ברחם עכשיו. גם בגלל הצילום וגם בגלל הביוץ. לכן את מרגישה כל פיפס ברחם. יתכן המקום רגיש בגלל הצילום ולכן את מרגישה אותו הרבה יותר מהרגיל (אמרה נועם שלפני הטיפולים לא ידעה איפה בדיוק נמצאת הרחם שלה). אם את מרגישה זרמים תנצלי את זה כדי להתמקד ברחם שלך ולשלוח אליה חום ואהבה. תדמייני לעצמך את העובר שלך שכל גודלו הוא 4 תאים, מתגלגל בחצוצרה ומתחלק לו. תוליכי אותו בחצוצרה לכיוון הרחם שם חם ונעים. שם יש זרמים חמים שמכוונים אליו ומסמנים לו כיצד להגיע. תניחי ידיים על הרחם, ממש מעל המקום שאת מרגישה את הזרמים ותתיחסי לרחם שלך כאילו היתה ישות שניתן לשוחח איתה. אני בטוחה שיש לך מה להגיד לה ולבקש ממנה.
נועם

בולה101

New member
../images/Emo85.gifנועם אני חייבת לציין

שהתאור שלך ממש ממש ריגש אותי וגרם לי להוריד דמעות. אני והרחם שלי מדברות כבר המון זמן. כבר 5 הזרעות אני שולחת לה נשיקות ואומרת לה הפעם תהיה חזקה ותחזיקי הכל חזק שם בפנים. אני חושבת (וגם הרופא) שבפעם האחרונה היא באמת השתדלה אבל זה לא הלך. היום (לקראת מתן הפרוטוקול ביום ראשון להפרייה ראשונה) שלחתי לה הודעה וגם מהבעלול שנכנס לשיחה. אני מקווה שבפעם הבאה היא תהיה יותר סבלנית ומבינה ולא תאכזב.

למעלה