חם חם

חם חם

תעלו לצפון. בבוקר מוקדם נשבה רוח קרירה. משו'. האפלתי את הבית, כל התריסים מורדים. לא צריך מזגן וגם לא מאוורר. נהדר. את הכנרת לא רואים היום, תמיד בשרב היא מאובכת (מלשון אובך). יום טוב לכולם. נהדר שאפשר לכתוב על הבוקר. אתמול הגיעו תמונות מקסימות של הבת, בעלה והנכדה מליל הסדר. אושר קטן.

אני'ס אפשר לכתוב כל היום וכל הלילה../images/Emo6.gif

ואם כבר את מזמינה אותנו לעלות לצפון....יש צימרים אצלכם? ואיפה התמונות המקסימות שגם אנחנו נשטוף את העיניים?

dlia2004

New member
בוקר טוב, היום אנינו בדרכנו חזרה

והפעם יהיה יותר נעים כי אחותי ובעלה מצטרפים אלינו לשבוע ימים. חג הפסח של הנוצרים יחול ביום שני, כך שיש לנו שלושה ימים שבת ראשון ושני לטיול ארוך בהרים. גם אחד במאי , יום שהרומנים לא עובדים נותן סיבה לטיול של יום. כך שיצא די בסדר.שיהיה לכולם חג שמח, היום צפויים בלוד 350 טיסות ,יהיה מאוד צפוף והרבה המתנה אז אנחנו יוצאים בסביבות 11 בבוקר לדרך. יום נעים לכולם

stp51

New member
../images/Emo160.gifנעימה ונחיתה רכה, תבלו בנעימים ובכיף

למיטב ידיעתי יש צימרים

אנחנו בעיר קסומה. יש צימרים וגם בתי מלון. לא יודעת להעלות תמונות, מוכנה ללמוד.

שויי

New member
קדימה מהמרים

לדעתי העיר הצופה לכנרת הינה אותה עיר מהשיר
בוא ניסע לטבריה.

stp51 ניחשה נכון.

אכן צפת. גם היא צופה אל הכנרת. איך אפשר בחום כזה לחשוב על טבריה כשאני כותבת רוח קרירה נושבת...

בחום של 33 מעלות נושבת רוח קרירה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

ראיתי אתמול בחדשות שבצפת לא ידעו חום כזה מאז שנת תרפט"ו
בכל אופן אחלה מקום ,יש לי סנטימנטים לצפת כי שם אמא שלי הכירה את אבא שלי כשהיתה אלחוטנית בפלמ"ח והוא היה בהגנה והם דיברו בקשר והפגישה הראשונה שלהם היתה על הר כנען בצפת

ככה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צְפַת מוזכרת במקרא רק בהקשר של כיבוש עיר של שבט יהודה: "וַיֵּלֶךְ יְהוּדָה, אֶת-שִׁמְעוֹן אָחִיו, וַיַּכּוּ, אֶת-הַכְּנַעֲנִי יוֹשֵׁב צְפַת; וַיַּחֲרִימוּ אוֹתָהּ, וַיִּקְרָא אֶת-שֵׁם-הָעִיר חָרְמָה. דהיינו צפת זו היא בנחלת שבט יהודה בדרום הארץ ולא בצפונה.(שופטים א' י"ז).

מדוע שם העיר צפת?

מלשון צופה. היא גבוהה. צופה כל נתיבותיה. אנחנו פה רק 4 שנים בערך. הגענו מהעמק רק מאהבה למקום. זו עיר מכוערת, מלוכלכת ומתחרדת... אבל יש בה משהו !!! עיר קסומה כבר אמרתי.

איזה מזל...לא רציתי להגיד אבל את אמרת לבד....

אני מכירה צפת אחרת....מלפני שנים הרבה....היום היא חרדית להחריד .

כן, רוח נהדרת.

אני מוקסמת בכל פעם מחדש. אין לנו מזגנים, מסתפקים במאווררי תקרה. יש ימים שקשה אבל בדר"כ תענוג.

לא מאמינה....סגרתי בזה הרגע את המזגנים../images/Emo13.gif

פתחתי את החלונות ובחוץ נעים, לא חם ואפשר לשבת לשתות קפה בגינה בכייף
מי מצטרף

stp51

New member
אני../images/Emo70.gifואת בורגז איתי../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

למעלה