חם..חם...קררר.. לבתו היה קצת חום... קר לי שמישהו ישים אותי במשרפות
T The Guardian17 New member 25/11/06 #1 חם..חם...קררר..../images/Emo113.gif לבתו היה קצת חום... קר לי שמישהו ישים אותי במשרפות
M misteranderson New member 25/11/06 #2 וי...איזה קטע "הוא שם לב שהילדה "חמה במיוחד" וניסה תחילה לשים מטלית קרה על מצחה על מנת לקררה, אך ללא הועיל." זה קרה גם לבני סלע! הוא שם לב שהילדה "חמה במיוחד" אז הוא אנס אותה ורצח אותה, אך ללא הועיל.
וי...איזה קטע "הוא שם לב שהילדה "חמה במיוחד" וניסה תחילה לשים מטלית קרה על מצחה על מנת לקררה, אך ללא הועיל." זה קרה גם לבני סלע! הוא שם לב שהילדה "חמה במיוחד" אז הוא אנס אותה ורצח אותה, אך ללא הועיל.
S S u p e r S h e e p New member 25/11/06 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif וואי, איזה כיף! סאונה באושוויץ
מ מיץ פטל 2 New member 26/11/06 #7 בגלל זה בשואה כינו את היהודים ``קוסמים`` כי הם נכנסו דרך הדלת ויצאו דרך הארובה..
S somebodddy New member 25/11/06 #4 אידיוט! מה, הוא לא יודע שאסור לשים דברים חמים ישר במקפיא? קודם צריך לתת לזה להתקרר קצת לבד ורק אחרי שזה פושר שמים במקפיא או במקרר...
אידיוט! מה, הוא לא יודע שאסור לשים דברים חמים ישר במקפיא? קודם צריך לתת לזה להתקרר קצת לבד ורק אחרי שזה פושר שמים במקפיא או במקרר...