חם ! חם לאלפא...

חם ! חם לאלפא...

שלום...שאלה אולי קצת מוזרה... על הרדיאטור שלי יש מאורר, חוץ מזה יש שם גם את המאורר של המזגן... אני לא משתמש במזגן, ואני חושב לחבר מחדש את המאורר שלו עם כפתור הפעלה ליד ההגה. ולהפעיל את המוארר עם תחילת הנסיעה... רעיון טוב ? לא ממש טוב ? רע ? אחר ? כול התשובות נכונות... תודה מראש

אז ככה .... :

שאני נוסע בערבה, במהירות של 100\ 120 קמ"ש ואפילו בעליות סדום, בצהרי היום...אני מצליח לשמור על טמ"פ של 90 \ 100 מעלות... מצד שני שאני נוסע באותו הזמן בעיר (ברקס, גז, ברקס, גז...) הט"פ שלי עומדת על 100\120עלות...עשיתי שטיפה לרדיאטור, זה לא זה...אז אני חושב לתת לרדיאטור קצת יותר אויר נשמע הגיוני ?

חם לאלפא ולכל כלי הרכב, אז מה?

שלום רב! שאלה מוזרה רעיון לא טוב! ויש פתרון יעיל יותר ומקצועי יותר! לגבי העובדה שאתה מחזיק אלפא אבל לא משתמש במזגן בחודשי הקיץ אלו שיקולים שלך ..והסיבות עמך. אבל לנצל את המאוורר של המזגן לקירור הרכב בעת נסיעות בעיר הוא רעיון גרוע לא מקצועי ועלול לגרום רק לקצרים ו/או לשריפת מנוע המאוורר! פיתרון מקצועי יותר הוא החלפת יוניט מאוורר של הרדיאטור ביוניט עם דרגת חום נמוכה יותר[נקודת התחלת פעולת המאוורר במספר מעלות נמוכה יותר} למרות שרמת החום שרכבך מגיע בקיץ בעת עמידה ברמזור היא סבירה!1 לסיום אזהרה גש לבעל מקצוע להחלפת יוניט מאוורר ואל תבטל טרמוסטט!! בברכה צביקה קרבורטורים נתניה 054-861318

למעלה