עד הקצה ומעבר לו
New member
חם היום
חם היום.
ירדתי מהטרמפ וצעדתי הביתה, אני נוזלת כולי. עוצרת במכולת וקונה ארטיק.
ככה ביקשת, כי חם היום.
לא מכירה את השמות, אבל ארטיק שמנת מצופה בשוקולד ואגוזים.
מניחה אותו במקפיא.
לובשת את לבוש חווה ומחכה שתגיע.
נקישות בדלת, בסימן המוסכם מראש.
מוציאה את הארטיק, פותחת את הדלת וחוזרת לספה.
מחכה לך.
מקלפת עם פי את נייר העטיפה, מלקקת מעט את השוקולד
מחממת אותו בתוך פי, שיתרכך ומניחה את הארטיק על בטני החמה.
מרגישה את השוקולד נמס מעט ונדבק לעורי החשוף.
חם היום.
אתה מתקרב, אני קושרת את ידיך לאחור.
בפיך בלבד אתה מלקק את בטני, מתחיל בשדיים "המונחות" על החזה. פיטמה אחר פיטמה אתה מלקק ומעמיד אותן בזו אחר זו.
אני רועדת, הארטיק נע על בטני, אך אינו יכול ליפול, הוא נדבק אליי.
אתה יורד במשעול הבטן, מלקק מסביב לארטיק, לוקח לק קטנטן מהשוקולד, ממשיך במורד הבטן, מגיע אל הפופיק ומעביר בו את לשונך החמה שהספיקה להתקרר מעט מהארטיק.
אתה חוזר ועולה למעלה, לוקח ביס חזק. אני שומעת את הקנאק הזה מהנגיסה בשוקולד המתפצפץ.
מקרב את פיך אל פי. אני משתוקקת אליו, מנסה לדחוף את לשוני ולקחת חתיכה קטנה, אך הכל נמס כבר.
חם היום.
חם אצלך בפה.
אתה חוזר אל הבטן הרועדת מהתשוקה, מלקק ומלכלך אותה בכתמי שוקולד חמים ורטובים, יורד ויורד ומגיע לפתח המשווע ללשונך החמה/קרה ומתרחק.
גופי מתנועע בנסיון ללכוד את לשונך, אך אתה אינך נענה לו.
עולה אל הארטיק ולוקח ביס גדול, שוב השוקולד מתפצפץ בפיך והפעם אתה מעביר אלי את הביס המיוחל.
הוא קריר, רך, טעים, הטעם ממכר, שוקולד....
פיך ריק אך מלא בטעמים, בלחות, בקרירות, בתשוקה.
במהירות אתה יורד אל הפתח הממתין בתשוקה אין קץ. לשונך המיומנת חופרת בו כאילו היתה לשון חתול המלקקת שמנת מתוקה.
גופי נע ונע לפי תנועות לשונך. אתה תופס את הדגדגן בפיך, נושך קלות ואני נצבטת ונרעדת מהתחושה.
טעים....אתה אומר
נעים...אני אומרת
חם היום.
ירדתי מהטרמפ וצעדתי הביתה, אני נוזלת כולי. עוצרת במכולת וקונה ארטיק.
ככה ביקשת, כי חם היום.
לא מכירה את השמות, אבל ארטיק שמנת מצופה בשוקולד ואגוזים.
מניחה אותו במקפיא.
לובשת את לבוש חווה ומחכה שתגיע.
נקישות בדלת, בסימן המוסכם מראש.
מוציאה את הארטיק, פותחת את הדלת וחוזרת לספה.
מחכה לך.
מקלפת עם פי את נייר העטיפה, מלקקת מעט את השוקולד
מחממת אותו בתוך פי, שיתרכך ומניחה את הארטיק על בטני החמה.
מרגישה את השוקולד נמס מעט ונדבק לעורי החשוף.
חם היום.
אתה מתקרב, אני קושרת את ידיך לאחור.
בפיך בלבד אתה מלקק את בטני, מתחיל בשדיים "המונחות" על החזה. פיטמה אחר פיטמה אתה מלקק ומעמיד אותן בזו אחר זו.
אני רועדת, הארטיק נע על בטני, אך אינו יכול ליפול, הוא נדבק אליי.
אתה יורד במשעול הבטן, מלקק מסביב לארטיק, לוקח לק קטנטן מהשוקולד, ממשיך במורד הבטן, מגיע אל הפופיק ומעביר בו את לשונך החמה שהספיקה להתקרר מעט מהארטיק.
אתה חוזר ועולה למעלה, לוקח ביס חזק. אני שומעת את הקנאק הזה מהנגיסה בשוקולד המתפצפץ.
מקרב את פיך אל פי. אני משתוקקת אליו, מנסה לדחוף את לשוני ולקחת חתיכה קטנה, אך הכל נמס כבר.
חם היום.
חם אצלך בפה.
אתה חוזר אל הבטן הרועדת מהתשוקה, מלקק ומלכלך אותה בכתמי שוקולד חמים ורטובים, יורד ויורד ומגיע לפתח המשווע ללשונך החמה/קרה ומתרחק.
גופי מתנועע בנסיון ללכוד את לשונך, אך אתה אינך נענה לו.
עולה אל הארטיק ולוקח ביס גדול, שוב השוקולד מתפצפץ בפיך והפעם אתה מעביר אלי את הביס המיוחל.
הוא קריר, רך, טעים, הטעם ממכר, שוקולד....
פיך ריק אך מלא בטעמים, בלחות, בקרירות, בתשוקה.
במהירות אתה יורד אל הפתח הממתין בתשוקה אין קץ. לשונך המיומנת חופרת בו כאילו היתה לשון חתול המלקקת שמנת מתוקה.
גופי נע ונע לפי תנועות לשונך. אתה תופס את הדגדגן בפיך, נושך קלות ואני נצבטת ונרעדת מהתחושה.
טעים....אתה אומר
נעים...אני אומרת